2777
2789
عنوان

چه چیزی در خودتون می‌بینید که عجیب یا ترسناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 39 پست
چه جالب خوشبحالت اینطوری میتونی تو انتخابت برا ازدواج یا دوست کمتر اشتباه کنی....

آره اما گاهی عذاب آوره چون دیگه معاشرت با آدما اصلا لذت بخش نیست همیشه هم خودت هم بقیه ازت میترسن 

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اینکه برای چیزای کوچیک به ندرت گریه میکنم ولی برای دردهای بزرگ‌تر ، با اینکه واقعا تا مغز استخون در عذابم ، اشک نمیریزم.

از اینکه با کوچیکترین چیزایی کل صورتم رنگ گوجه فرنگی میشه.

از اینکه وقتی ذهنم یذره درگیر بشه به خودم اسیب میزنم.

قبل اتفاقات بد خوابشونو میبینم ، مثلا چند ماه قبل از مرگ مادربزرگم خواب سنگ قبرشو دیدم.

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
الان اگه من برات چیزی تعریف کنم میتونی احساست رو بگی یا حتما باید حضوری آدما رو ببینی؟!

راستش ریسک آنلاین و نمیتونم قبول کنم خدای نکرده ممکنه اشتباه باشه و حق الناس رو گردنمه قشنگم❤️❤️واسه همین همیشه از تاپیک های حس ششم هم فراریم چون به نظرم ممکنه حال آدما رو بد کنن یا الکی امیدوار کننشون بوس بهت😘😘❤️💓💗 

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید
دقیقااا اینو منم همیشه میگم

اره منم میگم این طرز فکر درسته اون بنده خداام الان ب رحمت خدا رفته ب قول خودش رفت پیش اونا انقدرم پیرمرد مهربون خوش برخوردی بود برا این میگم ک ربطی ب بدجنسی نداره 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
راستش ریسک آنلاین و نمیتونم قبول کنم خدای نکرده ممکنه اشتباه باشه و حق الناس رو گردنمه قشنگم❤️❤️واسه ...

قربونت عزیزم 😘 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید

وای گلم 

خدا رو شکر ،بالاخره پیدات کردم  

میشه خواهشااا به منم بگین

M ,دوسم داره؟ازدواج میکنیم؟

ریاضی اگه برم موفق میشم؟رتبه ی زیر ۱۰۰۰ میارم؟

خصوصیات ظاهری شوهر آیندم چیا هست؟

قیافم خوشگلتر میشه در اینده؟

از بین این ۳ تا ازمون ،هیچکدوم رو قبول میشم؟