من همیشه حس میکنم یکی پیشم هستش توی تاریکی ها حس میکنم نگاهم میکنه یا یکی مراقبمه یه بار کم مونده بود تصادف کنم یکی حس کردم منو کشید پیاده رو خیلی سریع😱😱😂😂
چه جالب خوشبحالت اینطوری میتونی تو انتخابت برا ازدواج یا دوست کمتر اشتباه کنی....
آره اما گاهی عذاب آوره چون دیگه معاشرت با آدما اصلا لذت بخش نیست همیشه هم خودت هم بقیه ازت میترسن
از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم. آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم. اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن. به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
الان اگه من برات چیزی تعریف کنم میتونی احساست رو بگی یا حتما باید حضوری آدما رو ببینی؟!
راستش ریسک آنلاین و نمیتونم قبول کنم خدای نکرده ممکنه اشتباه باشه و حق الناس رو گردنمه قشنگم❤️❤️واسه همین همیشه از تاپیک های حس ششم هم فراریم چون به نظرم ممکنه حال آدما رو بد کنن یا الکی امیدوار کننشون بوس بهت😘😘❤️💓💗
از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم. آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم. اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن. به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
اره منم میگم این طرز فکر درسته اون بنده خداام الان ب رحمت خدا رفته ب قول خودش رفت پیش اونا انقدرم پیرمرد مهربون خوش برخوردی بود برا این میگم ک ربطی ب بدجنسی نداره