2777
2789

به آرایشم تیپم همیشه کار داره بخوام خونه اقوامی جایی برم یا کلاسی هنری بخوام یاد بگیرم به گوشیم و همه چیزم آدمی که ذهنش مریضه و فکر می‌کنه من دارم مخفیانه کاری میکنم اینا درمان ندارن نه ؟لاقل بگین رفتارم چطور باشه باهاش الان که دارم باهاش زندگی میکنم دو دل هستم ولی اومدم باز تا ببینم چطور میخواد برخورد کنه همیشه یک ترسی ازش تو وجودم دارع که می‌خواد بهم تهمت بزنه 

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این آدم اگه ۲۴هم کنارش باشی موبایل هم نداشته باشی جایی هم اصلا نری و کسی هم اصلا نیاد و کلا قطع ارتباط باشی با جهان بیرون فک میکنه با گنجشکای نر رابطه داری یا با مورچه های نر 

این آدم درست بشو نیست متاسفانه دیدم ک میگم حتی اگه ۷۰ساله بشی 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

آرامش خود را نگه دار و با خرد و مهر رفتار کن. اگر بی‌اعتمادی و ترس زندگی‌ات را دشوار کرده، برای روشن کردن حقایق و یافتن اعتماد، گفت‌وگویی صادقانه داشته باش. اما اگر همچنان روانت در فشار باشد، راهی نو و آزاد برای آرامش خویش بجوی

( پیش روانشناس برو)

این آدم اگه ۲۴هم کنارش باشی موبایل هم نداشته باشی جایی هم اصلا نری و کسی هم اصلا نیاد و کلا قطع ارتب ...

خب موندم چیکار کنم واقعا میگن بعد از طلاقم خیلی عواقب بدی هست 

آرامش خود را نگه دار و با خرد و مهر رفتار کن. اگر بی‌اعتمادی و ترس زندگی‌ات را دشوار کرده، برای روشن ...

میدونی ی چیزی بین روانشناسا مرسومه ک میگن مریض اصلی و بیمار اصلی نمیاد و اونهایی میان مراجعه میکنن ک توسط اون افراد بیمار شدن  

آرامش خود را نگه دار و با خرد و مهر رفتار کن. اگر بی‌اعتمادی و ترس زندگی‌ات را دشوار کرده، برای روشن ...

ممنون چه قشنگ حرف زدی 

میدونی ی چیزی بین روانشناسا مرسومه ک میگن مریض اصلی و بیمار اصلی نمیاد و اونهایی میان مراجعه میکنن ک ...

ارع دقیقا من فکر میکنم بیمار شدم خیلی از اوقات هم اضطراب بیخود دارم و داروی ضد اضطراب میخورم 

خب موندم چیکار کنم واقعا میگن بعد از طلاقم خیلی عواقب بدی هست

عزیزدلم نمیخوام سرزنشت کنم ک چرا بچه دار شدی چرا زودتر ب این فکر نیفتادی  و.....چون کاری ک شده و سرزنش کاری رو درست نمیکنه 

راه ها رو امتحان کن اول با خوبی و خوشی نشد زور و تهدید 

سلام.همسر منم اینجوریه.۱۵ ساله همینه. بدتر میشه که بهتر نمیشه

چقد بد به چه چیزایی گیر میده 

چقد بد به چه چیزایی گیر میده

ب همه چیز.

وقتایی که خونس گوشیم کلا دست اونه.

تا میخوام گوشی رو بردارم میگه هااا به کی میخوای پیام بدی؟

هیچ جا نباید برم،هیچ کس خونم نمیاد.

جایی نمیره با هیچکس ارتباط نمیگیره.

فقط هفته ای یکبار حق دارم برم خونه مامانم،اونم بابام میاد میبره و میاره.

وقتی میام خونه کلی سوال میپرسه، کی اونجا بود؟

کی اومد؟ کی رفت؟ از کجا خرید کردی؟

کلی سوال 😐

خیلی چیزای دیگه هم هست 

ب همه چیز.وقتایی که خونس گوشیم کلا دست اونه.تا میخوام گوشی رو بردارم میگه هااا به کی میخوای پیام بدی ...

اوه حالا این بع این گندی هم نیست ولی در کل اذیتم