2777
2789
عنوان

کیا فکر میکنن اول ازدواج خام بودن

148 بازدید | 16 پست

من موقع ازدواج22سالم بوذ، شوهرم20سال دوامون هم خام و بی تجربه، اصلا نفهمیدم پدر و مادر شوهرم چرا اومدن خواستگاری، بابا و مامانم چرا منو دادن به شوهرم، خدا رو شکر راضیم سختی کشیدم اما خوب زندگیم خوبه، الان ب، چه های20ساله دنبال گدشی و قلیونن، شوهرم دنبال کار و زندگی بود، هرجا میرفت برا اجاره خونه بنگاهیا بهش میخندیدن میگفتن برو با بزرگترت بیا، شما هم همچین احساسی داشتین، راستی بگم هیچ کی از ما حمایت مالی و فکری نمیکرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم

شوهرم هیچی نداشت 

حتی اینکه چه کاری و شروع کنه بهش فکرم نمی‌کرد

دیشب داشتم فکر میکردم چه خنگی بودم

ولی اون موقع ،قبل از خواستگاریش از ذهنم گذشت این هیچی نداره بعد یه اتوبوس دیدم پشتش نوشته بود هر کی به خدا توکل کنه خدا براش کافیه

منم توکل کردم بعد از خواستگاری یه کار شروع کرد که درآمد عالی داشت و مشکل مالی دیگه نداشتیم

خدایا یه یا علی بگو و ظهورو شروع کن،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

ما هم همین بودیم البته ما ۱۸ بودم ولی خیلی اشتباه کردم من ۱۸ بودم با عقل زن ۳۰ ساله شوهرم ۲۲ بود با ...

منم دقیقا مثل شماهم سنم‌کمه ۲۰ سالمه ولی کنار باشی حس میکنی ۳۰ سالمه از نظر تجربه و رفتارم

شوهرت باهات بدرفتاری‌ میکرد؟ از سر بچگیو اینا..

خدایاشکرت❤️

اسی شوهرت باهات‌چطور بود؟ بچگونه رفتار‌‌میکرد؟ بخاطره‌خودم میپرسم

تا2، 3سال که که اصلا راه و رسم زندگی را بلد نبودیم، سرخوش بودیم و شوهرم درگیر درس و یحث و کار بود، خیلی دوندگی داشت، برا همین هم زود مو سفید کرد، 22سالگی بابا شد من24سالگی مامان شدم، الان برادرزادم27سالشه به فکر عوض کردن گوشی و مدل آرایش سر و صورتشه، واقعا شوهرم استثنایی بود هر چند اون زمان درایت الان را نداشت، اما عرضه داشت، 20ساله کار و درس و زن، اجاره نشینی فقط یار و یاورمون خدا بود، برادرام و خواهرام هم قهر بودن باهاش که چرا یا خواهرمون چیکار میکنه، بعدا فهمیدم منظورشون حمایت از من نبوده، حسادت ما را داشتن

منم دقیقا مثل شماهم سنم‌کمه ۲۰ سالمه ولی کنار باشی حس میکنی ۳۰ سالمه از نظر تجربه و رفتارمشوهرت باها ...

نه اصلا مهربون ترین آدم دنیاست ولی خیلی بچه بود از لحاظ فکری مثلا من یه شغل موجه داشتم بایه درامد عالی از روز اول گیر داد استعفا بده خسته میشی درصورتیکه که من تو دوماه اول دنبال این بودم خونه بخرم بعدش میگفت اینجا خونه بخریم نمیتونیم بفروشیم منم اشتباه میکردم که به حرفاش محل میزاشتم وهزار ویک مدل اینجوریه ولی خدا به بچه ام رحم کرد که من چند سال پیش یه خونه ی خوشگل و بزرگ خریدم وگرنه الان الاخون والاخون بودیم هر سال جابه جایی هر سال اسباب کشی

منم دقیقا مثل شماهم سنم‌کمه ۲۰ سالمه ولی کنار باشی حس میکنی ۳۰ سالمه از نظر تجربه و رفتارمشوهرت باها ...

اگه بگم نه دروغ گفتم، اوایل کمی عصبی و زودرنج بود بخاطر مشکلات اما رفته رفته بهتر شد، 4شنبه شبها میرفت درس اخلاق شرکت میکرد، اصلا بعد دو سه سال ورق برگشت، اما خوب دست بزن نداشت غرغر میکرد