2777
2789

سلام بچه هاپنج روزه صدام گرفته خشن شده دکترعمومی رفتم امپول دادگفت سه روزشیرنده منم ترسیدم نزدم....الان بجای بهترشدن موقع نفس عمیق کشیدن به سرفه میافتم .....چیکارکنم بازبرم دکتر؟چه متخصصی ....یادرمان خونگی چیکارکنم بچه هاجون

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

امپول هم بزنی خوب نمیشه 

خیلی ویروس مزخرفی هست به این راحتیا هم دست از سر آدم بر نمی داره 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بچت چن وقتشه؟علائم دیگه نداری؟فقط صدات گرفته؟

دوماهونیمشه گلم....یکی دوروزه موقع نفس عمیق کشیدن ته گلدم‌میسوزه به سرفه میافتم ....توعمرم اینطورنشده بودم پنج روزصدام تااین حدبگیره خیلی بده

امپول هم بزنی خوب نمیشه خیلی ویروس مزخرفی هست به این راحتیا هم دست از سر آدم بر نمی داره

شمام جدیداتجربشوداشتی؟چیشدخوب شدین؟اصلانمیتونم حرف بزنم خیییلی بده همسرم دوروزه بازشدصداش من نمیدونم چراخوب نشدم تاالان

دوماهونیمشه گلم....یکی دوروزه موقع نفس عمیق کشیدن ته گلدم‌میسوزه به سرفه میافتم ....توعمرم اینطورنشد ...

خب پس هرچیزی نمیتونی بخوری.فقط بخور آویشن بگیر.آب ولرم با عسل بخور.تو خونه هم ماسک بزن تا هوای تنفست گرم باشه.اگه فرداشبم همین بودی برو پیش متخصص

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  
خب بهت گفت نشونه بيماري هست چيه؟

رفتم بیمارستان علایمموگفتم فقط سرم و امپول نوشت توضیح نداددکتره خودمم نپرسیدم ولی ویروسه چون اول همسرم گرفت اون دوسه روزه خوبشدولی من بعدپنج روزاصلافرق نکردم بدترم شدم

شمام جدیداتجربشوداشتی؟چیشدخوب شدین؟اصلانمیتونم حرف بزنم خیییلی بده همسرم دوروزه بازشدصداش من نمیدونم ...

دوماه پیش سرما خوردم هنوز سرفه هام خوب نشده صدامم گرفته و خشن شده 

خواستم ببرم متخصص ریه یا داخلی ، نیستن تا آخر فروردین 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲