2777
2789

تو تاپیک اخرم بچه ها از یکی شاکی بودن

خب واقعا چرا جو رو بهم میریزن و گزارش میزنن حالا بعضی تاپیکای فیک و پر بازدید و بی معنی رو گزارش بزنید نه چند تا معمولی و نرمالی که اصلا به گزارش نمیخوره 😐😐😐 فقط عقده خالی کردنه!!!! 

متاسفانه نی نی سایت شده محل عقده گشایی

از تاپیک های دروغین و فیک زدن بگیر تا کامنت های توهین آمیز و گزارش های الکی زدن

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از اون ...مالانمن اصن بخوامم حال گزارش زدنم ندارم😂

من تو کل این چندسالی که عضوم فقط یبار اونم اصلا یادم نیس یکی اومد بی دلیل توهین کرد و ادعا کرد منو میشناسه و چرت و پرت منم ترسیدم گزارش زدم کاربریشو🤣🤣🤣🤣

متاسفانه نی نی سایت شده محل عقده گشاییاز تاپیک های دروغین و فیک زدن بگیر تا کامنت های توهین آمیز و گ ...

اصلا به این فکر نمیکنن اینجا فقط یه سایته هیچکی بقیه رو نمیشناسه بزاریم حداقل ۴تا مشکل درست حسابی گفته بشه و راه حلی پیداشه!!! برا پر بازدیدی چه کارا که نمیکنن ازونورم فقط فرت و فرت گزارش خب تهش که چی!!! 

اصلا به این فکر نمیکنن اینجا فقط یه سایته هیچکی بقیه رو نمیشناسه بزاریم حداقل ۴تا مشکل درست حسابی گف ...

خب وقتی یک مشت بیمار حاد روانی با عقده های مختلف میریزن تو سایت،همین میشه دیگه

نود و نه درصد تاپیک ها،به هیچ سرانجامی نمیرسن

فقط برای وقت تلف کردنه

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید

یک عده فقط میخوان روحشون رو ارضا کنن

از بس تو خونه بهشون بی محلی شده،میان اینجا به بقیه میپرن بلکه یکی ببینتشون

از بس عقده حقارت داشتن،میان تاپیک فیک میزنن شوهرم سالی صدمیلیارد برام طلا میخره

از بس هیچ پسری از جلوشون رد نشده،میان تاپیک میزنن خواستگارم اِله خواستگارم بِله

اعتنا نکن

منم دیگه برای فان میام

و هردفعه تاپیک میزنم و کمک میخوام،بعدش خودم رو لعنت میکنم چرا چنین کاری کردم

بیشتر ببینید