2777
2789
عنوان

شلوار لی ذغالی بهتره یا سورمه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 29 پست
آره وقتی بین دو تا گزینه هست اکثرا یه چیز میگن و تصمیم گیری سخت میشه هر کدوم رو که خودتون صلاح میدون ...

نمیدونم اخه اگه خودم میتونستم تصمیم بگیرم که نمیومدم اینجا بگم🤣

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میتونم باهات صحبت کنم شرایطم مثل خودته🥲🤍

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

میتونم باهات صحبت کنم شرایطم مثل خودته🥲🤍

اره عزیزم

در مورد خرید شلوار لی؟😂 اخه من دانشجو م کنکوری نیستم 

بستگی به رنگ و مدل لباست هم داره ولی شلوار جین ذغالی بیشتر با همه چی ست میشه اگه خواستی خرید کنی پیشنهاد میکنم به پادمیرا یه سر بزنی تنوع شلوار زیاد داره کیفیت کاراش هم خوبه!

بستگی به رنگ و مدل لباست هم داره ولی شلوار جین ذغالی بیشتر با همه چی ست میشه اگه خواستی خرید کنی پیش ...

سایته؟ اینستا ندارم

ذغالی

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱       یه دختر چادری هستم🙋🏻‍♀️  ارادت خاصی به خانوم حضرت فاطمه زهرا دارم و آقام حسین 😍🌅 و من یَتَوَکل الله.     متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بیشتر ببینید
الان یکی درمیون گفتید زغالی سورمه ای🤣چیکار کنم ؟

ذغالی به همه رنگا میاد 

سرمه ای به نظرم فقط به همون طیف رنگ میاد مثلا انواع آبی 

نهایت سفید یا مشکی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35