چشم_درشته مدیر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 14462 عنوان عکس امشب مهمونی ک رفتم😐😂 | مشاهده متن کامل بحث + 3885 بازدید | 141 پست چقدر شلخته و خسته و داغونم مهمونی نبود دوستان شب نشینی بود دور هم جمع شده بودیم بعد ی سال خلاصه با این قیافه ی داغون رفتم 😂دل داریم بدین لطفا اینو پست کنم سریع میذارم ک زود بیاد سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡ بیشتر ببینیدبستن 1404/01/05 | 02:35 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 14462 شبیه ۱۵ ۱۶ سالگی منی ❤️😂 😂😂💔21سالمع سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡ بیشتر ببینیدبستن
setiya777 عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 4039 نماییی از خیلی نزدیک😂💔دوستان من دو روزه کارم گریست بخاطر همون دماغم چشام ورم داره(: عزیزممم...چرا؟... ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️
setiya777 عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 4039 😂😂💔21سالمع خوبه بیبی فیس هستی منم اینجوریم..... ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️
گیرهمو عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 563 چرا اصلیه نمیاد اه بعد دو روز گریه کردن به زور بردنم. مهمونی سر صورتم ورم داشته چه شال مشکی قشنگی چه مانتو قشنگی داری
بادبادک_سفید عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 12309 قشنگی تنها کسی که فهمیده حالت خوش نیست خودتی ما آدم ها نقاب های دروغین پررنگی به چهره مون میذاریم
setiya777 عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 4039 شبیه نیکی نصیریان هستی نیکی نصیریان زشته خوشگله این دختر ....بیشتر شبیه جانفزا تو سریال داستان یک شب هست... ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 14462 قشنگی تنها کسی که فهمیده حالت خوش نیست خودتی ما آدم ها نقاب های دروغین پررنگی به چهره مون میذاریم دقیقا ی جوری رفتار کردم ک خودم هنگ کردم شاد تر از همیشه پرانرژی تر از همیشع(: ولی چشام پدرشون در اومد انقدر ک خسته بودن سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡ بیشتر ببینیدبستن
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 14462 نیکی نصیریان زشته خوشگله این دختر ....بیشتر شبیه جانفزا تو سریال داستان یک شب هست... ن بابا خداییی؟؟؟ 😂😂😂شوکه شدم سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡ بیشتر ببینیدبستن
setiya777 عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 4039 ن بابا خداییی؟؟؟ 😂😂😂شوکه شدم اره میدونی کیو میگم؟.... ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️
سمانه75لطفی عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 2158 نیکی نصیریان زشته خوشگله این دختر ....بیشتر شبیه جانفزا تو سریال داستان یک شب هست... اتفاقا قشنگه بی عمل و ژله لحظه به لحظه ی زندگیمو با تو فقط سر میکنم 💙a💙
مهریماه۸۰ عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 401 زیبایی ولی معلومه خسته ای اگه دوست داشتی میتونی تو کپشن بنویسی که وقتی خسته ای ولی با دوستاتی یا یه همچین چیزی که بگی من اینجا خودم نبودم
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 14462 عزیزممم...چرا؟... با پدرم بحثم شد حرفای سنگینی زدیم بهم اما توی مهمونی بازم نقش همون پدر دختری ک عاشق همنو بازی کردیم(: سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡ بیشتر ببینیدبستن
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 14462 اره میدونی کیو میگم؟.... میبینم فیلمشو خیلی رو مخمه😂مخصوصا رفتارش با ماهر سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡ بیشتر ببینیدبستن