2777
2789

با دوستاش و خانوادش آشنام کرده

برام هدیه میگیره 

مشکلاتمونو سعی میکنه حل کنه گوشیشو راحت میده دستم 

حرف ازدواج میزنه و پلن ازدواج میچینه 

منتهی همش فک میکنم داره بازیم میده چون ی رابطه ای رو تجربه کرده بودم ک طرف ن تنها بازیم داد بلکه ابرومم برد تا خودکشی هم رفتم 

نمیتونم ب کسی و چیزی اعتماد کنم 

اینم ممکنه عوضی باشه 

من هنوز چیز بدی ندیدم ازش 

منتهی نمیتونمم اعتماد کنم حس میکنم کاراش حرفاش برای اینکه ک مثلا گولشو بخورم و حالا صرفا ب خواسته ج ن س ی برسه 

همچین کاریو نمیکنم باهاش 

ولی چیکار کنم از این ترس ک همههه میخوان سو استفاده کنن و همه نقش بازی میکنن راحت بشم؟؟

برای ازدواجم گفت ۶ماهه دیگه ک کاراش اوکی بشه میاد جلو ک خیلی ببخشید من این حرفشم تو دلم گفتم زر مفته🦦

ببین دختر خوب چندتا چیز میگم آویزه گووشت کن

اگه از تنت در برابرش مراقبت کنی اگه زیاد بهش دل خوش نکنی اگه خط قرمز هاتو رعایت کنی اگه همه جا جار نزنی مخفی نگهش داری اگه بازیتم بده میگی به درک میتونی باسربلندی به زندگیت ادامه بدی و چیزیو از دست نداده باشی میگی یه مدت دوست بودیم خوش گذروندیم تموم شده رفته

ولی اگه عکس نود بدی یا اجازه بدی به غیر از بوس و بغل تنت رو بیشتر لمس کنه یا صدتو بزاری وقتی بره نابود میشی تا اخر عمرت با ترس زندگی میکنی پس خواهش میکنم اعتماد کامل نکن تا جایی اعتماد کن که به خودت لطمه نزنی تحت هیچ شرایطی زیاد باورش نکن بهترين آدم و‌خوب ترین آدم هم یه نقاب داره یه روی تاریک داره که تو ممکنه مال این آدمو ندیده باشی

هیچی از هیچکس بعید نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونید برید مشاوره های قبل از ازدواج یه چند وقت دیگه

کم کم این راه هارو همراهت بیاد میبینی که داره جدی میگه

بعدش به هیچ وجه قبل از ازدواج زیر بار رابطه نرو خیالت هم راحت هست که اشتباهی نمیکنی در هر صورت

حق داری الان به هیچکس نمیشه اعتماد‌ کرد 

خب بگو اگه تا شیش ماه دیگه برای ازدواج اوکیه نمیتونه الان با خانواده فعلا بیاد که حالا خانواده ها اشنا بشن و... و فعلا نامزد باشین؟

حق داری الان به هیچکس نمیشه اعتماد‌ کرد خب بگو اگه تا شیش ماه دیگه برای ازدواج اوکیه نمیتونه الان با ...

گفتم بهش گفت الان نمیخوام تو چشم باشم 

گفتم کسی نمیفهمه سعی کرد  قانعم کنه برا ۶ ماه دیگه

عاااالی بود حرفات

قربونت هرچی گفتم از رو تجربه بود 

خواهش میکنم هرکاری که میکنی فکر بعدانشم بکن فکر عاقبتشم بکن به حال و هوای اون لحظه فقط فکر نکن.

این آدم ممکنه یه روی دشمن تو بشه ممکنه یه روزی به تفاهم نرسین یا اصلا ممکنه ازدواج کنید خوشبخت هم بشید همه چیز ممکنه این یه ریسکه 

ولی طبق تجربه تلخی که مثل خودم داشتی میخوام هواستو بیشتر جمع کنی که مثل دفعه قبل نشه