2777
2789
عنوان

کسی هست بچش را بفرسته مهدکودک

106 بازدید | 17 پست

مهدکودک بچم گیر داده این ماه را باید کامل هزینه بگیره و میگیره ولی خوب من میگم دو هفتش عید بوده و تعطیل خوب!!

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شهریه کامل میگیرن فکر کنم. مثل مدرسه نمیگن اینقدر تعطیلی داشتیم که. بچه خودم مهد می‌ره هنوز شهریه فر ...

شما کدام شهرین و چقدر هزینه میدین؟ برای چند ساعت هزیته میدین آنقدر؟ 

ببین فکر کنم کامل بگیرن . البته هنوز در مورد شهریه فروردین ماه دخترم چیزی نگفته . ولی ماه های قبل که خیلی روزها آلودگی هوا و ...بود و مجازی میشد کلا دختر من تو یک ماه حدود هشت روز رفت ولی شهریه را کامل گرفتن

ببین فکر کنم کامل بگیرن . البته هنوز در مورد شهریه فروردین ماه دخترم چیزی نگفته . ولی ماه های قبل که ...

چقدر شما شهریه میدین؟

برای چند ساعت؟

بچه من سه سالشه برای صبح تا عصر کفته چهار و نبم برای امسال

من از مهد دخترم خیلی راضی نیستم . فقط چون به مربیش خیلی وابسته هست و برای مهد رفتن مشتاقه مجبوری اینجا میفرستمش . وگرنه همه ی روزهای مجازی چون خودم تعطیل بودم بچه را هم نفرستادم مهد . ولی شهریه کامل گرفته ازم 

من از مهد دخترم خیلی راضی نیستم . فقط چون به مربیش خیلی وابسته هست و برای مهد رفتن مشتاقه مجبوری این ...

خوب بچتون چند سالشه؟ برای چند ساعت چقدر میدین؟

چقدر شما شهریه میدین؟برای چند ساعت؟بچه من سه سالشه برای صبح تا عصر کفته چهار و نبم برای امسال

برای امسال چیزی نگفت . قبل از عید از ساعت هفت و نیم تا یک دو میلیون و ششصد می‌گرفت . البته پنجشنبه ها هم نیست فقط شنبه تا چهارشنبه

برای امسال چیزی نگفت . قبل از عید از ساعت هفت و نیم تا یک دو میلیون و ششصد می‌گرفت . البته پنجشنبه ه ...

اینم انگار حدودای مهد بچه من میگیره بچه منم فکر کنم صبح تا ظهر دو نیم این ها بکیره