2777
2789
عنوان

ناراحتم حدودا قبل از عید

392 بازدید | 24 پست

من یه پولی تو قرض الحسنه گذاشته بودم پسرخاله م گفت قرض الحسنه ها دارن ورشکست میشن پولو برات در میارم (امضا دوم بود) می‌زارم تو حساب خودم بعد که آب از آسیاب افتاد می‌زارم تو حسابت من گفتم بده به خودم بزارم تو بانکم نداد گفت نه دست خودمه 

منم زنگ زدم پرسیدم از یه نفر گفت تو عید همچین خبری نیست ناراحت شدم هی گفتم بگم دلخور شدم نگم چی بگم تا اینکه دو هفته صبر کردم و گفتم 

گفتم در مورد پولم و وامم من پرس و جو کردم همچین اتفاقی نیفتاده ناراحت شدم پسرخاله و بهتر بود به خودم میداذی پولو یا برام لطف کنی تا آخر ماه واریز کنی 

یعنی جوری حرف زد ناراحت شدم من به پول تو که ۵۰ تومن کمه نیاز نداشتم تو نیاز داری و من کلی تو بانک میلیاردری دارمو و اون الاغ و تو بی فکر کردید برید بپرسید بازم میفهمید و بهت میدمش اگرم بیشتر نیاز داری میدمت 

ناراحت شدم خیلی تازه خاله م زنگ میزنه میگه دخترت پسرمو دروغگو حساب کرده پسرش ۲۸طالشه مامانم گفت پسرت خیلی زشت حرف زده یعنی چی آخه 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

خیلی ناراحتم زدم بلاک کردمش از اینستگرام 

عنتر بیشعور گستاخ رو 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

پول خودمو بهم میخواد با منت بده 

خوب میداذی به خودم پولمو تو که به پولم نیاز نداشتی که 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان من نفهمیدم حسابتون مشترک بوده ؟ وکالتی بوده یا چی؟

نه حساب من بوده امضا دوم بوده همین خودش خودش رو کرد امضا دوم 

پولمو در آورد تو حساب خودش گذاشت با اینکه گفتم بده نداد بعد که بهش گفتم بده و اینا اینقدر توهین بارم کرد 

سریع پولتو ازش بگیر عجب ساده و احمقی دختر پول خودتو چرا دادی دستش چرا لال بودی موقع دادن؟؟؟وااای حرص ...

گرفتم دیگه ولی ناراحت شدم چرا توهین می‌کنه من توهین نکردم وا اعصابم از دیشب تا حالا خورده 

از پولت دار ه داستفاده میکنه سپرده گذاشته باهاش وام بگیره

ناراحت شدم خیلی توهین می‌کنه تازه از این پسر بزرگ خالم دفاع میکنه 

گرفتم دیگه ولی ناراحت شدم چرا توهین می‌کنه من توهین نکردم وا اعصابم از دیشب تا حالا خورده

گرفتی???

کامل 

؟؟

اوووففف پس شکر 

چون لالی چون ضعیفی ازت استفاده میکنم 

مگه تو سواد نداری که اون پولو بذاره تو حسابش عنتر؟؟

اختیارتون نده دست هرکسی

سلام عزیزم صبح بخیر حال دخترت خوب شد؟

سلام عزیز دلم بچه خواهرم هست تاپیک قبلی گذاشت 

گلم تبش بهتر شد شیافت گذاشتیم تا ساعت ۸و نیم بشه بریم دکتر و آزمایش و سونو ببینیم چین و کاشکی بهش سرم آنتی بیوتیک بزنه حس میکنم تبش بخاطر عفونت باشه 

گرفتی???کامل ؟؟اوووففف پس شکر چون لالی چون ضعیفی ازت استفاده میکنم مگه تو سواد نداری که اون پولو بذا ...

نه سواد دارم خودم گذاشتم تو حساب خودم خودش رفت امضا دوم کرد با فرض الحسنه صمیمی بود 

اهل خوردن نیست می‌دونم ولی ناراحت شدم چرا همین یه ماه رو به خودم نداد تازه چرا توهین کرد