2777
2789
عنوان

چه مدل آیفون بخرم

169 بازدید | 18 پست

فعلا 30 تومن جمع کردم دلم میخواد یه کاری راه بندازم ولی اگه بخوام مغازه اجاره کنم باید کلی پول داشته باشم هم واسه اجاره هم هزینه ی ویترین و جنس ، به جاش میخوام یه دوربین یا یه گوشی آیفون بگیرم که آنلاین شاپ بزنم نطرتوت چیه ؟ 

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!
بیشتر ببینید

با 30 تومن 12 میشه 

اما 40 داشته باشی 13 معمولی خوبه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

با 30 تومن 12 میشه اما 40 داشته باشی 13 معمولی خوبه

اکثرا قسطی میفروشن میشه مدل های بالاتر هک بگیرم ولی شوهرم همش دلسردم میکنه میگه آنلاین شاپ به درد نمیخوره و مشتری نیست و فلان . دودل شدم هی میگم بگیرم همین پولو ببرم طلا بگیرم ولی باز یادم میفته که بیکاری بد دردیه 

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!
بیشتر ببینید
اکثرا قسطی میفروشن میشه مدل های بالاتر هک بگیرم ولی شوهرم همش دلسردم میکنه میگه آنلاین شاپ به درد نم ...

اگه طلا بگیری خیلی بهتره چون آیفون دست دو میشه . 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
دوربین عکاسی بخر

دوربینی که کیفیتش خوب باشه واسه عکاسی از لباس قیمتشون چنده ؟ میشه با 30 تومن یه دوربین خوب گرفت ؟ 

بیشتر ببینید
اگه طلا بگیری خیلی بهتره چون آیفون دست دو میشه .

اخه قصدم اینه که بتونم باهاش کار کنم از بیکاری در بیام ، تو خونه همیشه تنهام دلم میخواد یه کاری داشته باشم سرگرم شم 

بیشتر ببینید
اخه قصدم اینه که بتونم باهاش کار کنم از بیکاری در بیام ، تو خونه همیشه تنهام دلم میخواد یه کاری داشت ...

با گوشی سامسونگ هم میشه ادیت زد فقط آنلاین شاپت رو‌بزن و روش کار کن 

کاری که دوست داری رو انجام بده نزار حسرت بشه

بیشتر ببینید
طلا فقططط بدون زحمت میره روش

با 30 تومن تقریبا با اجرت و سود میشه 3 گرم طلا گرفت از اونور دلم میخواد استقلال مالی داشته باشم دستم تو جیب خودم باشه شاید با کار کردن بشه بیشتر هم پس انداز کرد ، چون حقوق شوهر فقط تا 15 برج یاری میکنه 🥲

بیشتر ببینید