2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره همه پسند نیست ولی بخدا خورشت هم زحمت داره من خودم جاری م پاگشام کرد ساندویچ خرید 😀😀

باید ببینی ایا خوهر و برادر خودشم که پاگشا کرده ایا ساندویچ داده یا غذا پخته.اگر غذا داده واسه اونا،قصدش تحقیر و بی احترامی بوده

از آدمای بی چشم و رو بدم مباد اومدی کوفتت کردی حالا پشت سرم حرف درمیاری الهی کوفت تو و داداشم باای ...

پشمام

خواهر شوهرشی؟

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 کاربری قبلی: 1400/09/03

بیشتر ببینید
باید ببینی ایا خوهر و برادر خودشم که پاگشا کرده ایا ساندویچ داده یا غذا پخته.اگر غذا داده واسه اونا، ...

من اصلا بی احترامی ندونستم خداییش 

فقط از چند روز قبل هی میگفت کار دارم و فلان و میخوام چیزی درست کنم 

خودتون بگید 

یهو جا خوردم 

ولی بازم دستشون درد نکنه طلبکار ک نیستم 

درخور اعلا حضرت همایونی نبود؟خیلی تو حاشیه اینبدیش اینه که همیشه تو حاشیه میمونیندرگیر چیزای خزعبل

عزیزم بحث در خور بودن نیست

بعضی غذاها مثل کرفس خیلی سلیقه ایه

ریسکیه

مثل زرشک پلو با مرغ عامه پسند نیست

مثل خود مرغ بعضیا رون دوست دارن چون چرب تر

بعضیا فقط سینه

این ذائقه س ربطی به درخور بودن و کلاس نداره

خوش به حالتون که انقد کدبانو هستیدمن شیش ساله ازدواج کردم تا حالا برا هیچ مهمونی سالاد درست نکردم.کر ...

خب بالاخره اینم رسوم شما و خانواده و منطقتون هست هرکس به سبک خودش پذیرایی می‌کنه 

من ۱ ساله ازدواج کردم برای غذای روزانه خودمون شاید جمعا ۱۰ بار سالاد درست کرده باشم ولی مهمان داستانش جداست اگه سالاد هم نباشه مشکلی نیست ولی حداقل ترشی ، ماست و نوشیدنی باید باشه 

راجب خورش کرفس هم اصلا بحث این نیست که غذای ساده ایه یا ارزون و فلان ، بحث اینه که غذاییه که خیلیا نمیپسندن احتمالا بین اقوام شما مشکلی نیست من که تا حالا ندیدم هیچکدوم از دور و وریا برای مهمونی کرفس بپزه تو لیست غذاهای خودمونم نیست نه من نه همسرم دوست نداریم 

کامنتای همین پست رو هم بخونید متوجه میشید که خیلیا نمیخورن و نمیپسندن ! 

کار بهتر این بود که اگه قصد داشت یدونه غذا آماده کنه یه غذایی بود که همه یا اکثرا بپسندن مثل قیمه ، قرمه ، جوجه ، زرشک پلو و ...

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

تهران عروس و دوماد رو پاگشا کردن کباب بناب و قورمه سبزی دادن.

خدایی تهران اصلا سخت گیری نمیکنن 

فامیلمون تهرانه 

بار اول رفتیم خونش 

خونش بالاشهر تهران بود 

خودش از اساتید مطرح دانشگاه تهرانه رشته حقوق 

خانمش هم خیلی اهل فیس و ادا البته محترم 😊

خونشون رفتیم غذا برامون لوبیا پلو درست کرد با میرزا قاسمی 

سالاد و ژله 

یکی از مهمونا ک خیلی بهش برخورده بود هنوز ک هنوزه داره میگه فلانی غذای گوشتی نداد 

من واقعا خجالت میکشم اینو میگه 

مگه ما زفتیم اونجا گوشت بخوریم 🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایی آدم باید چشم و دل سیر باشه 

بنده خدا ی اشتباهی کرده فکر کرده بقیه دوس دارن دیگه این همه حرف و حدیث نداره 😃

خوب الان من چه حرف و حدیثی درست کردم؟😅 

نه ایشونو میشناسم نه نظرات ما به گوشش میرسه 

من نظرمو راجب این نوع پذیرایی از مهمان دادم عزیزم نه شخص خواهر شوهر ایشون

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

سوپ هم درست کرده طفلک باز اسی میگه سوپشم بد مزه بودددد

اینا واقعاً وقت ازدواجشون نبوده!!!

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید
خب بالاخره اینم رسوم شما و خانواده و منطقتون هست هرکس به سبک خودش پذیرایی می‌کنه من ۱ ساله ازدواج کر ...

خب باشه بهتر بود...

ولی حالا هم شاید مثل من فکر نمی‌کرده ایشون خوشش نیاد. گفته تنوع بدم. احتمالا خواهراش و حتی  داداشش گفتن وای خدا خیرت بده مردیم از غذای تکراری. چه خوب که کرفس گذاشتی.

حتما رسم و رسوم خانواده همسرش همین طوریه. نمیشه که مردم و عوض کنی چون تو عروس شدی. معمولاً هم کسی همون اول نمی‌خواد عروس اذیت کنه. مگر مشکلی داشته باشند با هم.

واقعا به نظرم آدمی که بره سر سفره کسی نون و نمک شو بخوره بعدم بد شو بگه، اصلا با شخصیت نیست.

عزیزم بحث در خور بودن نیستبعضی غذاها مثل کرفس خیلی سلیقه ایهریسکیهمثل زرشک پلو با مرغ عامه پسند نیست ...

حالا من امشب زرشک پلو با مرغ درست کردم خودم مرغ نخوردم برنج خالی با سالاد خوردم 

چون مرغ دوس ندارم

کرفس مجلسیه؟

منظورم به اون شخصه که میگه غذای مجلسی باید گذاشت چند جور غذا باید درست کرد! 

اینا توقعشون کمتر از شیشلیک و فسنجون و مرغ شکم پر اینا نیست !

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید