یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
سخت نگیرید ....مهم اینه زحمت کشیدن در حد توانشون ...انقدر سخت نگیرید .....من وقتی ببینم یکی با عشق ازم پذیرایی میکنه حتی اگه نون و ماست باشه از اون غذای گوشتی بیشتر میپسندم ...
واقعا متاسفم ..فقط اونایی که گفتن باید دوسه مدل میبود
sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹
خدایی تهران اصلا سخت گیری نمیکنن فامیلمون تهرانه بار اول رفتیم خونش خونش بالاشهر تهران بود خودش از ا ...
اره واقعا اما یه جور دیگه نگاه کنی حس می کنی تحقیر شدی.یه نفر می گفت یکی از دوستانمون رو واسه اولین بار دعوت کردیم و سنگ تمام گذاشتیم کلی تدارک و چند نوع غذا چند نوع دسر چند جور سالاد و ...با کلی هزینه.یارو هنگ کرده بوده به میزبان گفته داداش ما وسعمون نمیرسه با شما رفت و امد کنیم و مثل شما بریز بپاش نداریم بیا همین جا قطعش کنیم.رفته بود و دیگه پشت سرشم نگاه نکرده بود