2777
2789
شماها معمولا قبل ازدواج چشمتون هیچی ندیده ازدواج ک میکنید انتظارات تخیلی دارید

منم تا حالا نشده برم خونه کسی فکر کنم چرا این غذا بود با اینکه هرچی اراده کنم خونه خودمون بود همیشه

حتی اگر برا پاگشا کردنم باشه هرچی باشه میگم مرسی اگر خیلی بدم بیاد خب نمیخورم کم میخورم سالاد میخورم 

جالب اینکه با کسی دوست شده بودم همکلاسیم یعنی دختر در دبیرستان تازه با هم صمیمی شده بودیم  برا اولین بار خونه ش دعوت کرد من رو و باورت نمیشه برا اینکه احترام بذاره به من گرونترین ماهی رو خریده بود بنده خدا نمیدونست متنفرم هاها  منم هر قاشقی میخوردم بهزور قورت میدادم ولی وقتی اومدم خونه هم دوباره زنگ زدم تشکر کردم ازش سالها بعد بهش گفتم راستی میدونی چقدر بدم میامد از ماهی کلی خندیدیم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هنو عقدین انقد درگیر جزئیات برین سرخونه زندگی ک همچی فرق داره بدتر میشه ک سعی کنین بهتون خوش بگذره از اول زندگی

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌
فاز اونایی ک میگن دستش درد نکنه یا مشکلش چیه رو درک نمیکنم واقعا برا مهمان کرفس درست ایا

تو این گرونی ها که رفت و آمدها کم شده همین که دعوتش کرده احترام گذاشته من شوهرم کارمنده واقعا نمیتونیم کسی رو مهمونی یا پاگشا کنیم 

تو این گرونی ها که رفت و آمدها کم شده همین که دعوتش کرده احترام گذاشته من شوهرم کارمنده واقعا نمیتون ...

درسته ک گرونی هست ولی خیلی غذای ساده تر بهتر از کرفس هست چون همه کسی کرفس نمیخوره ... بنظرم کسی نباید مهمانی بده یا اگرم هم مهمانی داد حداقل یه غذای معقول درست کنه 

درسته ک گرونی هست ولی خیلی غذای ساده تر بهتر از کرفس هست چون همه کسی کرفس نمیخوره ... بنظرم کسی نبای ...

دقیقا.خورشت کرفس حزو غذاهاییه که شاید فقط یک درصد از مردم دوست داشته باشن و بپزن.اگر پا گشا نمی کرد و یا کوکو سیب زمینی میداد بهتر از کرفس بود.

دقیقا.خورشت کرفس حزو غذاهاییه که شاید فقط یک درصد از مردم دوست داشته باشن و بپزن.اگر پا گشا نمی کرد ...

اره همه پسند نیست ولی بخدا خورشت هم زحمت داره 

من خودم جاری م پاگشام کرد ساندویچ خرید 😀😀

کجاش اداییه؟ واسه پاگشا عروس کرفس درست کرده ! اونم بدون سالاد و هیچی ! کرفسو حداقل ۵۰ درصد مردم دوست ...

خوش به حالتون که انقد کدبانو هستید

من شیش ساله ازدواج کردم تا حالا برا هیچ مهمونی سالاد درست نکردم.

کرفس هم تو کل فامیل مادری و پدری م و فامیل همسرم ندیدم کسی دوست نداشته باشه. اگه نی نی سایت عضو نمیشدم، هیچ وقت نمی‌فهمیدم کسی وجود داره کرفس بدش بیاد نتونه بخوره.

بعدشم یه جور خورشته دیگه و مثل قرمه سبزی. چشه مگه؟

برای پاگشای عروس هم ما هیچ کار اضافه ای نمی‌کنیم جز هدیه که میدیم بهشون. مگه تازه عروس دوماه شکمشون با بقیه ی مهمون های دیگه فرق داره؟؟؟

غذا هم ما همیشه تو مهمونی ها یه جور می‌ذاریم. کل فامیل مون. بععععضیا گاااااهی دو جور میذارن. که اونم بقبه بهشون میگن باعث می‌شین مهمونی گرفتن سخت بشه و ما دیگه نیایم و فلان...

یه جور میگید کرفس انگار یتیمچه گذاشته جلوشون. خب اونم یه غذاست دیگه. بعدم چرا ادم انقد باید درگیر این چیزای بی اهمیت باشه و با این فکرا اعصاب خودشو خورد کنه

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید