2777
2789
جفتش سخته. به آینده شغلی فکر کن چه محیط کاری را علاقه داری؟ بدون هدف انتخاب رشته نکن

من به شغلایی که تو رشته تجربی هست علاقه بیشتری دارم ولی تنها چیزی که منو میترسونه رقابت خیلی زیادش تو کنکوره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به شغلایی که تو رشته تجربی هست علاقه بیشتری دارم ولی تنها چیزی که منو میترسونه رقابت خیلی زیادش ت ...

بنظرم برو تجربی

رشته ریاضی بازار کارش ضعیفه

خیلی با تجربی متفاوتن

Dunno

اگر بخوای موفق بشی هر رشته سختی خودشو داره فقط هدفتو مشخص کن... 

ببین چیو دوست داری مطمئن باش اگر هدف و برنامه داشته باشی میتونی خیلی موفق بشی

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     
من به شغلایی که تو رشته تجربی هست علاقه بیشتری دارم ولی تنها چیزی که منو میترسونه رقابت خیلی زیادش ت ...

به نظر من رشته های تجربی ارزش دارنرشنه های مهندسی زرنگی بیشتری می‌خوام تا رشته های تجربی 

قبولی تجربی سخت تره اما اگر مثلا حتی پرستار سهم قبول بشی میری طرح حقوق میگیری و احتمال کار پیدا کردنت بالاست 

اونایی که پسرا پزشکی و یا پزشکی خوندن خیلی کم پیش میاد و میتونم بگم پیش نمیاد که یه کار غیر مرتبط داشته باشن 

اما توی فارغ التحصیلان ریاضی خیلی زیاده که اصلا کارشون ربطی به رشته تحصیلی شون نداره 

از نظر سختی 

درس های رشته ی ریاضی سخت تره همش حل کردنیه حسابان هندسه فیزیکش از تجربی ها بیشتره اما قبولی دانشگاهش خیلی راحت تره اما کار پیدا کردنش بعد فارغ التحصیلی سخت تره 

تجربی قبولیش سخت تره اما بازار کار بهتر