2777
2789
من تو این تاپیک فهمیدم خورشت کرفس قبل از خورشت بودنش اول یه توهین محسوب میشه

آخه اینجا همه به مهموناشون استیک میدن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودمون خانوادگی خورشت کرفس خیلی دوست داریم

اما هیچ وقت واسه پاگشا درست نمیکنم

چون 

یک سلیقه ای هست

2 خیلی رسمی نیست

مگر اینکه ذائقه طرف رو بشناسم یا غذای دیگه ای کنارش باشه

بنظرم اسی حق داره

من واسه مهمون عادی هم 2 مدل غذا درست میکنم

اگه خانم خونه بلد باشه درست پیمانه کنه چیزی اسراف نمیشه

اومدم بگم حق با شما هست و خورشت کرفس که سلیقه ای هست غذای مناسبی برای پاگشا محسوب نمیشه که دیدم شما کلا دنبال بهانه هستی که از همه چی ایراد بگیری. چرا خورشت کرفس بود؟ چرا سوپ بی مزه بود؟ دست تنها نبود و خواهرهاش بودن!! حتی با تعداد مهمان ها هم کار داری

به نظر میاد شما کلا دنبال بهانه هستی که دعوت ایشون رو بی ارزش کنی 

بحث خورشت کرفس نیست بله قبول دارم الان گرونیه ولی بعضی جاها رسم هست مثل اقوام ما که مراسم پاگشا یکم بحثش با بقیه مراسم ها فرق میکنه خورشت کرفس مجلسی نیست چون همه کس پسند نیست من خودم دوست دارم ولی خیلیا دوست ندارن باید قرمه سبزی درست میکرد که هم غذای مجلسی هست هم اصیل از نظر قیمت هم فرق باهم ندارن اینجا سلیقه مهمه باید درنظر گرفت ....و اینکه مثلا مرغ هم کنارش میزاشت ....اینا رو خودشون هم میدونن ولی ی کرفس میزارن که مثلا انگار اهمیتی براشون نداره ....ما اینطور پاگشا میکنیم هر کی هم نداره نمیگیره چون نگرفتن بهتر از اینجور گرفتن هست

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بیشتر ببینید
منم دیشب مهمون داشتم خواستم مرغ بذارم بجاش جوجه گذاشتم مهمونا راضی بودن

برا مهمونی که خیلی هم خوبه ولی برا پاگشا عروس بعضی خونواده ها فرق میکنن

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بیشتر ببینید

من دیشب بعد۷سال قهرخونه خواهرشوهررفتم یه کوکو گذاشت با گوجه ورق ورق پخته یه سوپ که اصلا سوپ نبود با برنج .ماروزه هم بودیم من هرسری اومده چندنوع غذا پختم حداقل یه سالاد میذاشتی یه دیس گوجه گذاشته وسط اونم همه دور میدادن مهم نیست منم اینبارمثل خودش رفتارمیکنم میخوام کوکو بزارم ولی غذا احترام به مهمان هست .اونای که میگن واسه غذا مگه میرین اره دعوتی به غذا هم هست وگرنه گوجه که خونه خودمون میخوریم

همیشه میگم بازم میگم دندون اسب پیشکش رو نمی‌شمرند 

واقعا موضوع خیلی مهمی نبود که براش تاپیک زده شه و ۱۴ صفحه پشتش حرف زده شه

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
بیشتر ببینید