2777
2789

اینایی که میگن کرفس خوبه رو درک نمیکنم . اولا که کرفس یه غذای یه که همه دوست ندارن بعد مهمونی باشه اونم پاگشا مگه فقط یه مدل خورش میپزن؟ منم خوشم نمیاد حتی اگه بار هزارم جایی برم بهم کرفس بدن . تو خانواده ما دو .سه مدل خورش میزاریم .دیگه الان گرونیه دیگه دو مدل رو میزاریم . مگر دیگه مهمون سر زده و دیگه خیلی خودمونی باشه یه مدل بزاریم .اونم با مخلفات

من همیشه میگفتم فسنجون دوست ندارم تا اینکه خونه یکی مجبور شدم بخورمو خوشم اومد.اگه دستپخت خوب باشه ا ...

وای من از آلو اسفناج نفرت دارم 😹🤦🏻‍♀️

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کرفس مناسب مهمونی نیست مگر اینکه مهمانی خودی باشه شناخت کافی به هم داشته باشن ،حالا دیگه درست کرده ت ...

والا چی بگم 

منم برام مهم نیس والا چون هر هر جور رفتار کنن و احترام بزارن در آینده هم همونو میبینن 

چیزی که عوض داره گلایه نداره

اینایی که میگن کرفس خوبه رو درک نمیکنم . اولا که کرفس یه غذای یه که همه دوست ندارن بعد مهمونی باشه ا ...

من خودم عاشق کرفس هستم 

ولی واقعا کرفس مناسب پاگشا عروس نیست 

برای عروس  اونم بار اول حداقل دوسه مدل باید تدارک دید 

والا خودشون بودن کلی ادا میومدن الان اینجا دارن واسه من تز میدن

عزیزم بنظر من کاملا حق داری 

بی احترامیه این نوع پذیرایی 

برای عروس خانم اونم بار اول حداقل میتونستن یکم زیبا تر سفره بچینن 

چطور ؟نگم یعنی

اره هیچ به خونواده یا  حتی شوهرت مبادا بگیااا....خدا دوسداره بندش مثل خودش عیبای دیگرونو به روش نیاره یا بدتر ازون خبرشو پخش نکنه....اگه نگی ینی انسانیت چون خواسته خدا رو به خواست دلت ترجیح دادی و اینطوریه که خیر دنیا و آخرت تو باهم می‌بری فرشته خانوم