2777
2789
خوبه خونه و زمین دارن با ۴ تا بچه

نه از نظر ریختو پاش رسیدگی و خرج کردن برای خودشون میگم ،خونه زمین که پول نمیشه اون موقع براشون ،چهارتا بچه هم که خودش خرج سرسام آور داره،منظورم اینه شاید پولی تو بساط نداشتن خرج کنن ،حالا دفعات بعد هم اگه همینقدر ساده بودن که بهتره برای شما اذیت نمیشید تو آینده که تو زحمت اضافه  بیوفتین براشون

چطور ؟نگم یعنی

اره هیچ به خونواده یا  حتی شوهرت مبادا بگیااا....خدا دوسداره بندش مثل خودش عیبای دیگرونو به روش نیاره یا بدتر ازون خبرشو پخش نکنه....اگه نگی ینی انسانیت چون خواسته خدا رو به خواست دلت ترجیح دادی و اینطوریه که خیر دنیا و آخرت تو باهم می‌بری فرشته خانوم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سم خالص 😂

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
اره هیچ به خونواده یا حتی شوهرت مبادا بگیااا....خدا دوسداره بندش مثل خودش عیبای دیگرونو به روش نیار ...

بخدا من توقع از هیچکس ندارم فقط تعجب میکنم بعد ۴ ماه دعوت اینجوری پذیرایی میشم

بده هنوز ۴ماه نگذشته خنجرتو از رو بستی 

مثبت فکر کن و ممنون باش بابت دعوتش 

بنده خدا دلیل کارشم که گفته 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
درخور اعلا حضرت همایونی نبود؟خیلی تو حاشیه اینبدیش اینه که همیشه تو حاشیه میمونیندرگیر چیزای خزعبل

😆🤣🤣😆 زدی تو هدف

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
بیشتر ببینید

من اعلام کردم و همه میدونن از البالو پلو متنفرم ..اما اگر میزبان البالو پلو تدارک ببینه و سرو کنه طبق ادب یه توکی میزنم و تشکر میکنم

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸