2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دستش درد نکنه به نظرم من خیلی کار زشتی هست بعداز مهمونی از اون مهمونی ایراد گرفتن بالاخره برای درست کردن کرفس هم زحمت کشیده بند خدا

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

اونم بعد ۴ ماه عقدمون

آییییییی دختر جون  مثل خواهر خودت بدونش بهش دلسوز باش حتی اگه اشتباه کرد نسبت بهش صبور باش کاری کن متوجه بشه و جبران کنه رفیقش باش من با خواهرشوهرامو جاریام و مادرشوهرم از اول اینجوری کردم الام عین خونوادمن و دلسوز و مهربونم نسبت بهم...

هدف دورهمی و شادیه یا شکم؟!

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

من همیشه میگفتم فسنجون دوست ندارم تا اینکه خونه یکی مجبور شدم بخورمو خوشم اومد.

اگه دستپخت خوب باشه امکان نداره از کرفس ادم بدش بیاد. آلو اسفناج نیست که🙃

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»

بیشتر ببینید
آییییییی دختر جون مثل خواهر خودت بدونش بهش دلسوز باش حتی اگه اشتباه کرد نسبت بهش صبور باش کاری کن م ...

اعع راس میگی ولی عروس بازیم گل می‌کنه گاها😂 ولی ما خودمون اینجوریم که برای پاگشا یه غذای مجلسی میزاریم مخصوصا برای عروس ... کرفس اصلا ندیده بودم 

هدف دورهمی و شادیه یا شکم؟!

هر چیزی جای خودش 

من هیچوقت نمیام برای اولین بار جلوی عروسمون یه غذای سلیقه ای بزارم که هر کسی دوس ندارم

بحث سر سادگی غذا نیس سلیقه ای بودنه 

کرفس مناسب مهمونی نیست مگر اینکه مهمانی خودی باشه شناخت کافی به هم داشته باشن ،حالا دیگه درست کرده تو آینده متوجه میشن شما دوست ندارین دیگه درست نمیکنن قطعا ،فکر نکن راجبش الکی گذشت رفت تموم شد

اعع راس میگی ولی عروس بازیم گل می‌کنه گاها😂 ولی ما خودمون اینجوریم که برای پاگشا یه غذای مجلسی میزا ...

خخخخخخ خب اشکال ندارد بیا پیش ما گل کنه ولی به رو خونواده خودت نیاریااااا