2777
2789
عنوان

همدانیا بیاین ببینم

123 بازدید | 20 پست

میشه یکم از اداب و رسوم تون بگید

و اینکه همدانیا کُرد حساب میشن؟؟

تعصبی هستین ؟

یکی میگفت فقط از بین خودتون دختر میگیرین 

و اينکه مدلتونه حال و احوال گرم میکنین؟

خاستگار همدانی داره دختر خالم..برای اون میپرسم😍😇

خانوم های.... وقتی پست میذارم تو یک تاپیک، یعنی طرف صحبتم شخص استارتر هست..نه شما، ریپلای نکنید .《کاربری دست ۳ نفره...دو تا دختر عمو و یه دوست نینی سایتمون》.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من شنیدم خیلی بدن (بعضیاشون )

اره منم شنيدم 

یکی که میگفت بد اخلاقن خیلی😔😔😔😔

خانوم های.... وقتی پست میذارم تو یک تاپیک، یعنی طرف صحبتم شخص استارتر هست..نه شما، ریپلای نکنید .《کاربری دست ۳ نفره...دو تا دختر عمو و یه دوست نینی سایتمون》.

ترک هستن کرد نیستن

جدا؟

خب پس...

همه جا بد و خوب دارتحصیل کرده بیشنشون زیادهاما تحقیقتو نزار رو اون حساب این شهر بده یا خوبه

ما تهرانی هستیم

شناختی نداریم از استان همدان

میخواستم از خوده همدانیا بپرسم 

که نيستن

من تهران به دنیا اومدم ولی به خاطر مامان بزرگ بابا بزرگم هر سال میریم 

چیزی که ازشون به چشم من اومده این بود که یکم سرد وآروم و خجالتین سرشون تو کار خودشونه 

یکمم به نظرم مذهبین ،که نسبت به تهران فکر کنم طبیعیه🤔مثلا خانوماشون باحجاب تر بودن

اره منم شنيدم یکی که میگفت بد اخلاقن خیلی😔😔😔😔

اره منم همینو شنیدم و اینکه خسیسن. حالا شاید اون بنده خدا خوب باشه. 

خدایاتو بساز...تو بسازی قشنگتره❤️🩷🧡💛💚🩵💜🤍🤎

من تهران به دنیا اومدم ولی به خاطر مامان بزرگ بابا بزرگم هر سال میریم چیزی که ازشون به چشم من اومده ...

مشاور خودمم همداني هستن

خیلی صمیمی و خونگرم هست

خیلیم جدیه و وجدان کاری بالایی داره

از نظر من خوبه خيلی 

ولی خب ازدواج بحث به عمر زندگیه 

میخواستیم بیشتر بدونيم.

نه خیر کرد نیستن 

ببین سه تا شهر توی کشور هست که جمعیت مهاجرین زیادی توی اون استان ها هست و قومیت های زیادی داره تهران اراک و همدان 

ترک داره لر داره کرد داره ولی اصیل هاشون همدانی قدیم یا ترکی صحبت میکنن اگر اشتباه نکنم که این ترکی با ترکی شمال غرب کشور فرق داره تا حدودی 

بعد دیگه امکاناتش خیلی خوبه یکی از استان های تاپ غرب کشوره و همه چیز از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توش هست ولی یه سری از مردمش قدر این مورد رو نمیدونن متاسفانه بعد دیگه پولدار های مولتی میلیاردر داره که زبان زد هستن عرضم به حضورت ادماش هم دسته ای هستن مثل همه جا که خوب و بد داره همدان هم اینطوریه 

این کاربر دیگه نمیاد 🌹                                                                                                                     حساب کاربری منتقل شد                   لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید و صلوات بفرستید 🌹🌹                       

بیشتر ببینید

کورد لر ترک همشونو داره همدان با کلی تفاوت فرهنگی و انواع اقسام دین و مذهب

‏از چه به خود میبالد؟انسان که لقاحش یک اشتباه،ولادتش یک رنج،و زندگی اش یک ملال است‌و محکوم به مرگ می باشد!