2777
2789
عنوان

بیاین درمورد خود شناسی صحبت کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 29 پست

قبلا بابت کوچکترین رفتار ادما که جوری بود که ناراحتم میکرد 

خیلی خیلی ناراحت میشدم 

بغض خفم میکرد کلی گریه میکردم

تپش قلب اعصبانیت... 

الانم ناراحت میشم ولی میخوام ترک کنم برام بی اهمیت بشه اعتماد به نفسی که نابود کردن رو دوباره برمیگردونم 

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره چون عادت کردم

خیلی عالیه خوش بحالتون

من درمقابل ی تنش و رفتار  و حرف ناراحت کننده سریع ب هم میریزم انقد فکرم درگیر میکنه که فکری میشم و سردرد میگیرم و سریع ضایع میکنم جوری ک انقد تو خودم میرم ک هرکسی میتونه بفهمه ی چیم هس.. و اخرش هم وقتی ب خودم میام میفهمم چقد عذاب خودم دادم و دراون حد بزرگ نبوده که انقد ب هم ریختم 

شما میگی من چیکار کنم

قبلا بابت کوچکترین رفتار ادما که جوری بود که ناراحتم میکرد خیلی خیلی ناراحت میشدم بغض خفم میکرد کلی ...

دقیقا همینه منم با برخورد ی رفتار و حرف ناراحتی انقد ب هم میریزم ک فکری میشم ک دیگه همه متوجه میشن من  ی چیم هس خیلی دلم میخاد اروم و ریلکس بشم ک انقد خودمو عذاب ندم خوش بحال اونا ک ریلکس هستن 

من از اون دسته ادمایی هستم ک زود عصبانی میشم غر میزنم

بعد فرداش فراموش میکنم انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده

خدارو شکر همسرم خوب منو میشناسه و موقع عصبانیتم کوتاه میاد و حرفی نمیزنه که همچی کش دار بشه میدونه سریع اروم میشم و بعد عقلانی فکر میکنم و صحبت میکنم

اولش انگار احساسی به همچی نگاه میکنم

خدایا دامن همه چشم انتظارها سبز بشه 🤲💚 

من نمیزارم کسی متوجه حال بدم بشه ولی اینقدر خود خوری میکنم سرم درد میگیره آخرش

این خیلی اشتباهه ک تظاهر بکنی ولی درون خودت خفه بشی .. باید ترک کرد منم یکم همینطوری میشم 

من از اون دسته ادمایی هستم ک زود عصبانی میشم غر میزنمبعد فرداش فراموش میکنم انگار هیچ اتفاقی نیوفتاد ...

دقیقا ک منم همینطور هستم.. 

عین شما همسرم خیلی ریلکس و ارومه 

وقتی بحثمون میشه من سروصدا میدم سردرد میگیرم اما اون هیچی نمیگه ک بعد ک اروم بشم صحبت کنیم

اما این قبل اروم شدن خیلی خود خوری میکنم ک اینطور به هم میریزم جوری ک خودمو عذاب میدم ولی وقتی بعدش درست شد خیلی ناراحت میشم ک چرا نمیتونم ریلکس باشم ک این ناراحت هم نشم و اروم بشم 

باید چیکار کرد چطور بود درمقابل تنش ناراحت کننده؟

حذف کن ارتباط با ادم های سمی اگه از نردیکانت هستن رفت امد کم چون خصلت ادم های سمی اینجورن هر حالتی حتی با شوخی خندهاشون کنایه هاشون دارن اذیت شدن برای شخص مقابل شون ،پس قدم اول حدف وارتباط کم باهاشون

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
اکثرا تو خودم میریزم و مشت میزنم ب دل و رودم یا دیوار بروز نمیدمولی اوم 1 باری ک میگم، داد میزنم شای ...

اما تمرین ب اروم بودن تو اینطور موقعیت هایی خیلی منطقی تره

اخه خودخوری هست ک ادم مریض میشه سردرد میگیره و واقعا ارزش نداره 

من میگم خوش بحال اونایی ک به رو خودشون نمیذارن

این خیلی اشتباهه ک تظاهر بکنی ولی درون خودت خفه بشی .. باید ترک کرد منم یکم همینطوری میشم

ترک که میکنم کلا بعدشم میزارمون کنار دیگه سمتشون هم نمیرم توی شرایط اون موقع رو میگم  

دقیقا همینه منم با برخورد ی رفتار و حرف ناراحتی انقد ب هم میریزم ک فکری میشم ک دیگه همه متوجه میشن م ...

دقیقا منم

گریه میکنم 

اون شبو خوابم نمیبره

اتفاقا حالم خیلی بد میشه برای طرف که شعور شخصیتش اینطوره که باعث شده منو ناراحت کنه 

ولی یکم که رو خودت تمرکز کنی بقیه بی اهمیت میشن برات 

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'

وقتی چیزی ناراحتم میکنه یا از طرف آشنا بی احترامی میبینم جوابشونو نمیدم و سکوت میکنم با خودم میگم زش ...

خب این شما داری تو خودت میریزی باید جواب بدی در عین اروم بودن ک اینطور تو خودت نریزی اذیت نشی 

دقیقا منمگریه میکنم اون شبو خوابم نمیبرهاتفاقا حالم خیلی بد میشه برای طرف که شعور شخصیتش اینطوره که ...

بله درسته 

واقعا بعد ک ادم ب خودش اومد میفهمه ک اصلا ارزش نداشته 

خیلی عالیه خوش بحالتونمن درمقابل ی تنش و رفتار و حرف ناراحت کننده سریع ب هم میریزم انقد فکرم درگیر ...

واقعا کمتر کسی هست که اینجوری بهم نریزه
من هم اون چیزی که گفتم فقط در مورد بزرگترین نقصم بود چون بیشتر به چشم میاد و بقیه معمولا ازش حرف میزنن.
تو موارد دیگه مثل شما میشم
هیچ اشکالی نداره راجب مسائلی که اذیتمون میکنه ناراحت باشیم، همشون احساسات با ارزشی ان
فقط باید یادبگیریم کنترلش کنیم
با منطقی فکر کردن
با ایجاد مشغله ذهنی و..

you left me on suicide, sunday

حذف کن ارتباط با ادم های سمی اگه از نردیکانت هستن رفت امد کم چون خصلت ادم های سمی اینجورن هر حالتی ح ...

خب من خانواده همسرم هستن ک رفتارای زشتی دارن ک من هضم نمیکنم ینی ن با من تنها با همه همینطور هستن شعور ندارن.. و بخاطر همسرم مجبورم باهاشون در ارتباط باشم ..