2777
2789
عنوان

بیاین درمورد خود شناسی صحبت کنیم

100 بازدید | 29 پست

شما در برابر یه واکنش منفی و یا حرفی و رفتاری از طرف کسی که ناراحت بخاید بشید

آیا کنترل اینو دارید ک خود خوری نکنین 

زود جوش میارید و همه فکر و ذهن خودتون رو درگیر میکنید یا اینکه ریلکس و آروم هستید؟ 

معمولا کم عصبانی میشم

سالی 1 بار

ولی همون سالی 1 بار و خدا نیاره

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه نقطه ضعف بزرگ دارم
خیلی وقته بهش عادت کردم
ولی اون لحظه که اون حرف رو در مورد خودم بشنوم خیلی بهم میریزم
یکی دو ساعت بهش فکر میکنم
و فوقش شب دیرتر میخوابم
بعدش درست میشه

𝗳𝗿𝗼𝘇𝗲𝗻 𝗯𝘆 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗰𝗼𝗹𝗱 𝗲𝗺𝗼𝘁𝗶𝗼𝗻𝘀

اول باید شناخت کار کنی که قدرت تشخیص هات برسین تا  انتخاب هات درست داشته باشی شما خانما حس هاتون قویه هر موضوعی حسهاتون هشداری کامل حس کردین دست کم نگیرین هشدارهای حس هاتون کامل هم در رونتون اشوب بپا داره فکر ها وقلب تون حس میکنید پس هشدارها راحت رد نشین ازشون 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
خیلی درگیر میشی؟

اکثرا تو خودم میریزم و مشت میزنم ب دل و رودم یا دیوار 

بروز نمیدم

ولی اوم 1 باری ک میگم، داد میزنم شایدم بزنم ولی عقلم ازدست نمیدم 

حالیم هست چ میکنم

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید