2777
2789
عنوان

خیلی این فوم رو دوست دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 67 پست
اره منظمه. نیاسینامید اوردینری خریدم میخوام بزنم حالا نمیدونم تاثیر داره یا نه

خوبه گلم 

ب منم دکتر داده بودش البته اگه اصله

باز بعضیا میگن اوردینری نزنید باعث جوش میشه

ببین گلم ی چیز مهم‌راجبش بهت بگم هفته اول فقط دو شب در هفته بزن 

کم کم خیلی کم کم زیادش کن 

چون یهو واردش کنی جوش میزنی 

خیلی کم کم بیارش توی روتینت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوبه گلم ب منم دکتر داده بودش البته اگه اصلهباز بعضیا میگن اوردینری نزنید باعث جوش میشهببین گلم ی چی ...

اره اصله. همینکارو میکنم، فقط یه سوال دیگه

من دوتا آبرسان دارم که هم آبرسانه هم مرطوب کننده حالت کرمی داره

لازمه باز یه آبرسان مایع هم بخرم؟ چون از یکی شنیدیم اینایی که آبرسان و مرطوب کننده قاطین بیشتر نقش مرطوب کننده رو دارن. 

مارکشونم لافارر و راکوتنه

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید
اره اصله. همینکارو میکنم، فقط یه سوال دیگهمن دوتا آبرسان دارم که هم آبرسانه هم مرطوب کننده حالت کرمی ...

اره گلم اینا اکثرا مرطوب کننده هستن

اگه بودجه ات میرسه که بخری خیلی عالی میشه 

هیالورونیک اسید بخر 

یا کرم ابرسان ، مثل واتر ژل نوتروژینا ، هیالورونیک اسید سراوی ، هیالورونیک اسید رویووال یا برایت مکس هم ایرانی و قیمت خوبن 

میتونی اسنس هیالورونیک اسید کوزارکسم بخری

اره گلم اینا اکثرا مرطوب کننده هستناگه بودجه ات میرسه که بخری خیلی عالی میشه هیالورونیک اسید بخر یا ...

نیتروژینا رو احتمالا بخرم. 

خیلی ممنونم مهربون لطف کردی🌹

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید
من برای پوست چربش رو استفاده میکنم به نظرم بد نیستیکم زیاد پوست رو خشک میکنهحتما باید بعدش از آبرسان ...

پوستتون خشکه؟ نباید چربش رو استفاده کنین بنظرم

چون برای پوست چربش بیشتر پوست رو خشک میکنه