2777
2789
عنوان

مخارجم تو عقد گردن شوهرمه اجازم دست بابامه جالبه

| مشاهده متن کامل بحث + 4260 بازدید | 176 پست
منظورم همین بود که عقد و جشن عروسی فرقی ندارن

اها اره درسته ولی نمیدونم بعضیا فقط با جشن عروسی زن وشوهر حساب میشن ولی باعقد خالی نه

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

همسرم خداروشکر خیلی خوبه وگرنه اینقدر خانوادم جلوش هزاران حرکت زدن یبار به روم نیاورد و نگفت خانوادت ...

خداروشکر همسرت بچسب که فقط اون واست میمونه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر همسرت بچسب که فقط اون واست میمونه

خدا سایه شو از سرم کم نکنه اللهی خدا همیشه حافظش باشه 

یه روز نباشه هیچکسو ندارم . 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
اها اره درسته ولی نمیدونم بعضیا فقط با جشن عروسی زن وشوهر حساب میشن ولی باعقد خالی نه

آره فامیلای ماهم اکثرا اینن ولی باید خودت فکرت با همه ی آدما فرق داشته باشه نباید مثل اونا باشی . اصل همون عقده ما مراسم عقد هم میگیریم با تعداد مهمون زیاد اما بازم مراسم عروسی میگیریم دقیقا هردو یه طور برگزار میشن اما فقط رسم های مرخرف 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
خرجت با شوهرت هست چون کارت رو باهات روز انجام میده واسمت توشناسامشه پدرت حق داره میخواد عزت احترامت ...

پدری که میگه میخوای بری زیرش بخوابی به نطرت خیلی معقوله رفتارش.چه جوری روش شده این حرفو به دخترش که عقد رسمی هست بزنه مگه با پسر غریبه میره.خودش احترامو عزت دخترشو نگه نمیداره بعد فکر عزت دخترشه نکید بخدا ترک دیوارم‌خندش میگیره.نیت پدرش فقط منفعت خودشه

We remember #PS752

چون پدرشه و صلاح دخترشو میخواد

پس وقتی همسرت زور میگه بحث نکن چون همسرته و صلاحتو میخواد.شما که ماشالا خیلی قلدری زیر بار زور نمیری سر یه غر همسر کیک پرت میکنی بیرون.خیلی خوبه تاپیکا حذفش دست خودتون نیست گنده گویی میکنید برا بقیه شعار میدید ‌برا خودتون‌زبون دارید سه متر برا بقیه میگید سکوت کنن چون یکی صلاحشونو میخواد

We remember #PS752

بحث خرج جداست ربطی به هم ندارن میخواد عزت واحترام دخترش حفظ شه تا زمان عروسی.وگرنه مستقیم برن زیر یه ...

چرا جداست بحثش اتفاقا اگر پدرش خیلی غیرت داشت نمیزاشت دخترش از شوهرش خرجی بگیره.میگفت اختیارت دست خودمه خرجتم کم اوردی دست خودم.

We remember #PS752

چرا جداست بحثش اتفاقا اگر پدرش خیلی غیرت داشت نمیزاشت دخترش از شوهرش خرجی بگیره.میگفت اختیارت دست خو ...

آفرین بهتون حرف های دل منو زدید 👏🏻👏🏻👏🏻 

حالیشون نمیشه! انگار فقط احترام برای خانواده ست این وسط هیچ احترامی به همسر نمیزارن!! فقط شعاره! 

اگه کسی احترام نگه میداره احترام همسرشو نگه داره که تو این سختی ها اینهمه زحمت میکشه و نون آور خونه ست دم هم نمیزنه بعد بیاد شعار احترام به خانواده بده

بیشتر ببینید
چرا جداست بحثش اتفاقا اگر پدرش خیلی غیرت داشت نمیزاشت دخترش از شوهرش خرجی بگیره.میگفت اختیارت دست خو ...

دقیقا باید میگفت تا موقعی اینجا زندگی همینطور که اختیارت دسته منه خرجت باید بامن باشه

زنی ک تمکین نکنه پس چه دلیلی داره مرد توی دوران عقد هزینه هاش رو بده

چچچییییییی؟؟؟شما فقط واسه زیرخواب بودن شوهرت ازش انتظار پول داریییییییی؟؟؟چندشم شد از حرفت

دقیقا باید میگفت تا موقعی اینجا زندگی همینطور که اختیارت دسته منه خرجت باید بامن باشه

من دوست ندارم جزئی بگم پدر من سنتی هست ولی تو دوران عقد دانشجو بودم بهم تاکید کرد هزینه های دانشگاه خوابگه غذا هیچی از همسرت نمیگیری تا زمانی که تو خونه منی.فقط کادو میتونستم‌قبول کنم.مردای قدیم انقد غرور خانواده براشون مهمه .اصلا بهشون‌برمیخوره 

We remember #PS752

چچچییییییی؟؟؟شما فقط واسه زیرخواب بودن شوهرت ازش انتظار پول داریییییییی؟؟؟چندشم شد از حرفت

اصلا بهتره ادم این حرفا رو رد بشه ازش.انگار زن یه کالاست خودشونو‌هم‌در همین حد میدونن.زمانی که عقده باید خفه شه در مقابل هرچی چون پدر صلاحشو میخواد بعد عروسی هم میگن باید سکوت کنی اولویتت همسرت باشه

We remember #PS752