2777
2789
اشک کباب است که باعث طغیان آتش است. کباب دیدی تا می‌گذاری رومنقل چربی‌ آب میشه میریزه رو ذغال. بعد آ ...

میگم استوری بزارم حیف چشمای منه که برای تو خیس بشن مسخره ست ؟چون اخرین پیامش این بود که یچیزی برام خریده بود گفت حیف این تو نمک نشناسی 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

20

سنی نداری که عزیزدلم..

ترخدا قدر این روزاتونو  بدونید دیگه برنمیگرده ها ۲۰ سالگی یه دورانیه واسه خودش کیف کن بچگی کن رها باش شاد باش قهقه بزن برو تو پارک فضای آزاد مشغول دویدن

سر

به هوایی.. دوچرخه سواری ، تیپ زدن با دوستا گشت و گذار، دریا،  حال کن کیف کن بچگی کن جوونی کن.‌‌. ازت خواهش میکنم قدر این روزاتو بدون و غصه هیچی و هیچ کس و نخور اینو منع ۳۲ ساله صادقانه به تو نصیحت میکنم

میگم استوری بزارم حیف چشمای منه که برای تو خیس بشن مسخره ست ؟چون اخرین پیامش این بود که یچیزی برام خ ...

استوری و این چیزا خیلی ضایس.‌کل‌ عالم و آدم متوجه بشن شما با یه کسی ناراحتی. بی‌توجهی بدترین درده. اصلا توجه نکن فردا خودش پیام‌میده..عز و‌جر دردی دوا نمیکنه جز اعصابت ضعیف میشه‌و‌زوذتر میری به سمت پیری

میگم استوری بزارم حیف چشمای منه که برای تو خیس بشن مسخره ست ؟چون اخرین پیامش این بود که یچیزی برام خ ...

نه اصلا واکنش نشون نده. منم بعد هر قهری یه مدت هی استوری میگذاشتم. سر دعوا آخری حتی آنلاین نشدم. اوایل آنلاین میشدم تا سه و چهار صبح البته دوره فشرده سرکار میرفتم دوشیفت. شوهرم حتی نمی‌دونست من سرکار میرم. برنامه فردا بهمون میدادن. تا شک کرد فکر کنم قبلش بلاکم کرده بود. بعد پیام میداد براچی آنلاینی من بلاک کردم خط عوض کردم. فهمید میرم سرکار می‌آمد محل کارم.خیلی بد بود. بعد شمارم پیدا کرد و پیام میداد. من جواب نمی‌دادم تماس تصویری می‌گرفت جواب نمی‌دادم. الکی یه حلقه جدیدم انداختم تو دستم که اینقدر شوکه شده بود میگفت طلاق نگرفته قول دادی بکسی من همچنان جواب نمی‌دادم. بعدها میگفت چرا هیچ واکنشی نشون ندادی. چرا چیزی نمیگفتی. همیشه استوری میگذاشتی حالا بی‌خبر و این خیلی عذابش داده بود

سنی نداری که عزیزدلم..ترخدا قدر این روزاتونو بدونید دیگه برنمیگرده ها ۲۰ سالگی یه دورانیه واسه خودش ...

من اگه میتونستم قهقهه بزنم یا برم پارک و شاد باشم وضعم این نبود با این شوهر کردنم

اره مسخرست

چند سالشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
عجب کاری کردی جیگرم حال اومد الان چطورین

ببخشید میپرسم شوهرت چکارس؟

شاید سر کار خیلی عصبی شده

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
بیشتر ببینید