2777
2789
کار بدی کردی مگه؟

نه فقط یشهر دیگست من بهش گفتم زودتر بیا کارت که تموم شده میخوای وایسی چیکار گفت من کار دارم چیکار داری میخوام چیکار کنم حتما باید بهت بگم اخه من دختری نیستم که همش پیگیرش باشم یا بگم اینجا برو اونجا نرو نمیدونم چرت با من بودن انقد براش سخته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا محل نده. شوهر منم همینجوری بود آروم شد. اصلا ناراحت نباش آروم شد برمیگرده. منم همینجوری میترسید ...

چرا در جریانشون بزارم قبلا اینکارو میکردم همچی بدتر میشد 

اشک کباب است که باعث طغیان آتش است. کباب دیدی تا می‌گذاری رومنقل چربی‌ آب میشه میریزه رو ذغال. بعد آتیش یه دفعه گر میگیره. حالا توهم گریه نکن اون صعفتو میبینه بدتر میکنه. 

احه بلاک کرد پیامه چی دوبار زنگ زد ناراحت بودم رد دادم بعد پیامدلد جواب بده جواب دادم بعد داد میزد م ...

از بلاک درت میاره دنیا ک ب آخر نرسیده خونتونو بلده اگه ب این راحتی میره همین الان بره بهتره ...تاپیک پر بازدیدو ندیدی ؟ خانومه بنده خدا با شوهرش زندگی کرده میاد جمع میکنه و میره...اگه صبر در این حده و بلد نیست چطور با ی خانوم رفتار کنه بذار بره این فردا پیرت میکنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
تموم که نه ولی سرم داره میترکه حالم خیلی بدشد

ناراحت نکن خودتو بابا تازه خودتو چ.س هم بکن بگو این چه بچه بازیه در میاری کاری کن که دیگه دستش سمت دکمه بلاک نره(البته اگر مقصر صددرصدی تو نبودی و یه دعوای معمولی کردین)

نه فقط یشهر دیگست من بهش گفتم زودتر بیا کارت که تموم شده میخوای وایسی چیکار گفت من کار دارم چیکار دا ...

پس خودتو اذیت نکن. من بودم مثل خودش باهاش رفتار میکردم. چقدر یاد خودم افتادم