2777
2789
عنوان

مامانا همه مون این تجربه رو داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 40 پست

شوهرت اگه آدم عاقلیه بگو بهش جلوی خانوادش رو بگیره . شما هم رفت و آمدت رو کمتر کن که کمتر اذیت بشی . 

حرفی زدن هم رک بگو همینه که هست منم همینجوری راضیم ، بعد هم پاشو برو یه جای دیگه بشین . چند بار که اینجوری برخورد کنی کم کم دست و پاشون رو جمع میکنن

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ممنون عزیزم 🥺❤️ پسر من وزنش نرماله کاملا هم سالمه قدش ماشاالله از نمودار هم بالاتره ولی همش بهم طعن ...

شکر خدا... 

من چند وقت پیشا کتاب تربیت بدون فریاد رو میخوندم... بنظرم کتاب جالبیه...اگر دوست داشتی از اپلیکشن طاقچه بخونش...

بیشتر از اینکه روی رفتاری فرزند فکوس کنه، توجه مارو ب سمت رفتار خودمون میبره...

الان شاید بگی ک تو تربیت بچه ت مشکلی نداری و فقط نظرات بفیه س....

ولی این کتاب یجورایی ب ادم کمک میکنه ب رفتار و افکارش باز بینی کنه و بیشتر و بهتر بتونه کنترل اعصابشو ب دست بگیره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شوهرت اگه آدم عاقلیه بگو بهش جلوی خانوادش رو بگیره . شما هم رفت و آمدت رو کمتر کن که کمتر اذیت بشی . ...

شوهرم طرف منه میگه جوابشونو نده دلخوری پیش نیاد بذار هرچی میخوان بگن مهم اینه بچه ما هست و دوستش داریم ، از این زورم میگیره طرف باباش مرده تو ختم باباش فکر لاغری بچه منه 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بیشتر ببینید
شکر خدا... من چند وقت پیشا کتاب تربیت بدون فریاد رو میخوندم... بنظرم کتاب جالبیه...اگر دوست داشتی از ...

باهات موافقم عزیزم تربیت اول باید از خودم شروع بشه حتما میرم میخونمش ممنونم گلم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بیشتر ببینید

عزیزم اولا که حرف اطرافیان رو کلا از ذهنت بریز دور

چندتا توصیه بهت میکنم ولی فقط به خاطر سلامت بچه ات و دیگر هیچ

بچه هفت ماهه طبیعتا از حدود دوماه قبل غذای کمکیش شروع شده دیگه نه؟

پس باید حسابی تقویت بشه

غذایی که بهش میدی باید حجم کم ولی مقوی باشه

توی فرنیش موز رنده کن و یه قاشق مربا خوری خامه بریز و ۳ تا بادوم رنده کن (بادوم هارو بذار توی آب داغ تا هم نفخش گرفته بشه، هم بتونی پوستش رو جدا کنی) و بجای شکر، از دو تا خرمای پوست گرفته شده برای شیرین کردن فرنیش استفاده کن.

براش با هویج و سیب زمینی و برنج و گوجه، سوپ و دمپخت نرم درست کن..میتونی از گوشت بلدرچین هم استفاده کنی

یکم که بزرگتر شد، مواد بیشتری توی سوپش بریز (عدس و ماش و انواع گوشت و جعفری و...)

حتما بهش آب میوه بده روزانه

آب پرتقال، آب سیب، موز و....

براش با بیسکوییت مادر و موز و بادوم و شیر، شیرموز درست کن

میتونی صبحانه بهش دوتا زرده تخم بلدرچین و سیب زمینی آبپز بدی ( یکم کره بهش بزن که نرم بشه و از گلوش پایین بره)

سعی کن از ۱۰ شب تا ۸ صبح حتما بخوابه و در طول روز هم ۲ تا پارت با تایم بالا برای خوابش مشخص کن

مثلا از ساعت ۱۲:۳۰ تا ۲ ظهر

و ۴:۳۰ تا ۶ عصر

اینطوری در طول روز خواب آلود و کسل نیست

عزیزم اولا که حرف اطرافیان رو کلا از ذهنت بریز دورچندتا توصیه بهت میکنم ولی فقط به خاطر سلامت بچه ات ...

ممنون دورت بگردم

غذای کمکی شو 5 ماهگی شروع کردم وزنش خداروشکر خوبه 

سوپ و آب قلم و ماهیچه و همه چی هم میخوره خداروشکر بد غذا نیست فقط همیشه بیشتر از دو ساعت بیدار نمی‌مونه باید نیم ساعت یا یک ساعت هم بخوابه تا سر حال بشه 

عکسشو فرستادم عزیزم داره میاد 

بیشتر ببینید
من منتظرم که عکس فسقل خانو ببینم😍

عزیزم موز میگن زیر یک سال ندیم شایعه ست؟

بیشتر ببینید
شوهرم طرف منه میگه جوابشونو نده دلخوری پیش نیاد بذار هرچی میخوان بگن مهم اینه بچه ما هست و دوستش دار ...

ببین حس میکنم یکم هم حساس شدی روشون یعنی هر جمله ای که بگن خیلی بهم میریزدت و این خوب نیست چون نقطه ضعف میدی دست بقیه که با حرفاشون حرصت بدن . 

درباره جواب دادن هم لازم نیست توهین کنی که دعوا بشه . حرفی که زدن خیلی راحت بگو ولی من همینجوری راضیم ، خدا رو شکر دکترش هم میگه کاملا سالم و طبیعیه . بعد هم یا یه حرف دیگه بزن که مسیر صحبت عوض بشه مثلا بگو مامان از فلانی چه خبر یا بلند شو برو خودت رو با یه کاری مشغول کن .

این رو هم دائم برای خودت یادآوری کن که حرفای بقیه هیچ اهمیتی نداری وقتی مطمئنی کارت درسته . این یادآوری هر روزه بهت انرژی میده و کم کم ذهنت عادت میکنه که اهمیت نده به حرفای آزاردهنده بقیه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ممنون دورت بگردمغذای کمکی شو 5 ماهگی شروع کردم وزنش خداروشکر خوبه سوپ و آب قلم و ماهیچه و همه چی هم ...

قربونت برم

خداروشکر که خوش خوراکه

سعی کن بیشتر با شیر خودت سیرش کنی چون وزن گیری بچه زیر ۱ سال، بیشتر با شیر مادره

خوابش باید منظم باشه

اگه بجای نیم ساعت خواب، ۲ ساعت یکسره بخوابه، هم سرحال تره هم بیشتر بیدار میمونه هم کیفیت خوابش بیشتر میشه

قد و وزنشم اگه دوست داشتی بگو

هیچ وقت به خاطر حرف بقیه نذار به زور بچه. رو  بغل کنن بوسش کن  حالا بچه هر سنی که  میخواد باشه فرقی نمی کنه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
قربونت برمخداروشکر که خوش خوراکهسعی کن بیشتر با شیر خودت سیرش کنی چون وزن گیری بچه زیر ۱ سال، بیشتر ...

ممنون از راهنماییت گلم ، صبحونه فرنی میخوره با خرما نهار و شام هم سوپ ماهیچه میخوره سیب هم در طول روز میخوره موز تا حالا نمی‌دونستم موز میشه بدم

وزن ۶ ماهگی ۸۱۰۰ قدش ۶۹

بیشتر ببینید
نه کی گفته ندید؟خیلیم عالیه و فوق العاده تو وزن گیری بچه موثرهفقط بعضی از بچه ها یبوست میگیرن که بای ...

عکسشو ببین عزیزم

بیشتر ببینید
ممنون از راهنماییت گلم ، صبحونه فرنی میخوره با خرما نهار و شام هم سوپ ماهیچه میخوره سیب هم در طول رو ...

تعداد وعده های غذاییش رو بیشتر کن

معده بچه کوچیکه ولی سوخت و ساز بدنش بالاتره

پس به وعده های بیشتری نیاز داره

میان وعده های مقوی براش آماده کن 

قد و وزنشم عالیه