2777
2789
عنوان

مامانا همه مون این تجربه رو داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 40 پست
ای جون دلم چه جیگرییی😍😍😍بوسش کن حتما🥺ماشالله بهش

فدات گلم لطف داری 

آخه این کجاش سیاهه 🥺

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

توروخدا بیا عکسشو بذارم بگو بچه من سیاهه آیا

شما نميتونى ديگران رو تغيير بدى پس خودت رو درست كن 

اصلا سياه باشه و مادر شوهرتم راست بگه ،مگه سياهى يا سفيدى نشونه چيز خاصى هست 

شما اخلاقت اينطورى باشه مادر خوبى نميتونى باشى و بچه با اعتماد به نفس و رشد يافته تربيت نميكنى  

شما نميتونى ديگران رو تغيير بدى پس خودت رو درست كن اصلا سياه باشه و مادر شوهرتم راست بگه ،مگه سياهى ...

نه عزیزم بحث من اینه مثلا بچه لاغر نیست بهش میگن لاغر ، وگرنه اگه سبزه بود بهش میگفتن سیاه من ناراحت نمی‌شدم چون واقعیت رو میگفتن الان چون الکی میگن زورم میاد

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بیشتر ببینید
بچه سیاه نیست گلم قلب اونا سیاههتازه اگرم سیاه بود، از قلب سیاه اونا که بدتر نمیشد

🥲 دیگه تا جایی که امکان داره بچه مو نمیبرم پیششون

بیشتر ببینید
🥲 دیگه تا جایی که امکان داره بچه مو نمیبرم پیششون

بچتو ببر اتفاقا جلوشون قربونش برو

تو باید جوری از بچه ات جلو بقیه حمایت کنی که بقیه این حق رو به خودشون ندن ‌که نظر بدن و همچین اراجیفی بگن

میخوای قایم کنی بچه رو؟

ضعف نشون نده از خودت گلم

نه عزیزم بحث من اینه مثلا بچه لاغر نیست بهش میگن لاغر ، وگرنه اگه سبزه بود بهش میگفتن سیاه من ناراحت ...

خيلى از ماه ها هم قضاوت الكى ميشيم 

مگه قراره همه همه چيز رو بفهمن يا شما مورد تاييد همه باشين 

من حرفم اينه شما هى ميگى اخه بچه ام سياه نيست 

چى كار ميتونى بكنى ميتونى بزنى تو دهنش ميتونى هى به اينو و اون توضيح بدى 

كم كم بچه ات هم متوجه ميشه ،شما بايد يك سره توجيه كنى و توضيح بدى ،

حالا اينجا عكس بذارى و همه بگن خيلى خوشگل و فلان ،مشكلتون حل ميشه 

من فكر كردم دنبال حل مشكلى اگر دنبال تاييد هستى كه هيچى 

@niniyar   لطفا عکس توی تاپیکم مونده رو حذف کنید من حذفش کردم اون لحظه حذف شد الان اومدم دیدم اینجاست بازم 

بیشتر ببینید