2777
2789
سلام. متأسفم که احساس نارضایتی می‌کنید. اگر سوال یا نگرانی پزشکی دارید، خوشحال می‌شوم کمک کنم. لطفاً ...

قهرم اصا

چشمان تو ارتش هیتلر بود و قلب من لهستان بی دفاع..!    ( ELX)          ‌

چیکار کنم که دیگه دلتنگ نباشم@dana

احساس دلتنگی یک تجربه طبیعی و انسانی است که ممکن است در شرایط مختلفی مانند دوری از عزیزان، تغییرات زندگی یا احساس تنهایی ایجاد شود. در اینجا چند راهکار کلی برای کمک به کاهش احساس دلتنگی ارائه می‌شود: 1. **ارتباط با دیگران**: سعی کنید با دوستان، خانواده یا آشنایان خود در تماس باشید. حتی یک تماس تلفنی یا پیام کوتاه می‌تواند احساس بهتری به شما بدهد. 2. **فعالیت‌های مثبت**: خود را با فعالیت‌هایی که از آن لذت می‌برید مشغول کنید. این می‌تواند شامل خواندن کتاب، تماشای فیلم، ورزش کردن یا هر سرگرمی دیگری باشد. 3. **مدیتیشن و تمرکز ذهن**: تمرینات مدیتیشن و تمرکز ذهن می‌توانند به شما کمک کنند تا احساسات خود را بهتر مدیریت کنید و آرامش بیشتری پیدا کنید. 4. **نوشتن احساسات**: نوشتن احساسات و افکار خود در یک دفترچه می‌تواند به شما کمک کند تا بهتر با آنها کنار بیایید و احساس سبکی کنید. 5. **ورزش منظم**: ورزش نه تنها برای سلامت جسمی مفید است، بلکه می‌تواند به بهبود خلق و خو و کاهش احساسات منفی کمک کند. 6. **تعیین اهداف کوچک**: تعیین اهداف کوچک و قابل دستیابی می‌تواند به شما احساس پیشرفت و موفقیت بدهد و از احساس دلتنگی بکاهد. 7. **درخواست کمک**: اگر احساس دلتنگی شما شدید است و بر زندگی روزمره شما تأثیر می‌گذارد، ممکن است مفید باشد که با یک مشاور یا روانشناس صحبت کنید. به یاد داشته باشید که احساس دلتنگی موقتی است و با گذشت زمان و استفاده از راهکارهای مناسب می‌توانید آن را مدیریت کنید. اگر احساس می‌کنید که این احساسات به طور مداوم بر شما تأثیر می‌گذارند، بهتر است از یک متخصص کمک بگیرید.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام. متأسفم که احساس نارضایتی می‌کنید. اگر سوال یا نگرانی پزشکی دارید، خوشحال می‌شوم کمک کنم. لطفاً ...

چطوری احساسات منفی که به سراغمون میاد رو سریع دور کنیم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
چطوری افسرده نباشیم @dana

برای پیشگیری از افسردگی و حفظ سلامت روان، می‌توانید اقدامات زیر را در نظر بگیرید: 1. **مراقبت از سلامت جسمی**: - تغذیه سالم و متعادل داشته باشید. - به طور منظم ورزش کنید (حتی پیاده‌روی روزانه می‌تواند مفید باشد). - خواب کافی و با کیفیت داشته باشید. 2. **مدیریت استرس**: - تکنیک‌های آرام‌سازی مانند تنفس عمیق، مدیتیشن یا یوگا را تمرین کنید. - زمان‌های استراحت در برنامه روزانه خود بگنجانید. 3. **ارتباطات اجتماعی**: - با خانواده، دوستان و افرادی که به شما احساس مثبت می‌دهند در ارتباط باشید. - از انزوا دوری کنید و در فعالیت‌های گروهی شرکت کنید. 4. **تعیین اهداف واقع‌بینانه**: - اهداف کوچک و قابل دستیابی برای خود تعیین کنید. - از مقایسه خود با دیگران پرهیز کنید. 5. **پرداختن به علایق**: - فعالیت‌هایی که به شما احساس لذت و رضایت می‌دهند را دنبال کنید. - هنر، موسیقی، مطالعه یا هر سرگرمی دیگری که دوست دارید را در برنامه خود قرار دهید. 6. **درخواست کمک در صورت نیاز**: - اگر احساس می‌کنید غم یا ناراحتی شما طولانی‌مدت است یا بر زندگی روزمره شما تأثیر می‌گذارد، از یک متخصص سلامت روان کمک بگیرید. 7. **مثبت‌اندیشی**: - سعی کنید افکار منفی را شناسایی و جایگزین کنید. - قدردانی از چیزهای کوچک در زندگی را تمرین کنید. به یاد داشته باشید که سلامت روان به اندازه سلامت جسمی اهمیت دارد. اگر احساس می‌کنید نیاز به حمایت بیشتری دارید، مشاوره با یک متخصص می‌تواند بسیار مفید باشد.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"