2777
2789
عنوان

میگه با بی توجهی میخاد امتحانم کنه

117 بازدید | 11 پست

من با آقایی که یک و نیم از خودم کوچیک تره ۴ ماهه اشنا شدم فارغ از این اختلاف سنی نقاط مشترک زیادی داریم ولی خب این بی توجهیش اذیتم میکنه. البته خودم از اول گفتم که دوست ندارم پارتنرم همیشه کنارم باشم به فضای شخصی احتیاج دارم .

با این حال هر وقت مریض شده مراقبش بودم .درحالی که وقتی من مریضم یا پریودم هیچ توجه خاصی نسبت بهم نداره

حتی وقتی بش میگم احساساست رو ابراز کن . میگه من نمیتونم بگم دوستت دارم . در عمل نشون میدم ولی در عمل فقط دوبار تو مناسب خاص هدیه گرفته و گاهی هم میاد دنبالم منو از سرکار میرسونه خونه. 

از وسطای رابطه گفت که ازدواج ینی نصف ازادیت رو فدای ارامشت کنی و من هنوز به ازادیم نیاز دارم. فعلا تو فکر ازدواج نیستم‌

با هر روشی بهش گفتم بهم توجه کن بازم کار خودشو میکنه میگه هدفم و کارم مهم تره و دارم برای هر دومون تلاش میکنم که زندگی بهتری در اینده داشته باشیم و تو باید منو درک کنی🙂

تا اینکه دو هفته پیش واقعا دیگه عصبی شدم و نزدیک پریودم بود  . سر این بی توجهی و نصفه ی ازادیش باهاش دعوا کردم 

دو هفته از روز دعوا میگذره بازم خودم پیش قدم شدم رفتم جلو بش گفتم بیا حرف بزنیم مشکلات رو رفع کنیم. کلی توجه و محبت کردم بهظ ولی بازم بی توجهی کرد

باهاش قهر کردم

دعوا کردم

سکوت کردم 

مستقیما بهش گفتم ازت ناراحتم و دوست دارم به این ناراحتی توجه کنی . ولی بازم گفت صبر کن و من رفتارم عوض نمیکنم

در اخر ازش پرسیدم که اصلا برات مهمه ناراحتم یا نه؟ گفت مهمه 

بعد پرسیدم ادامه ی این رابطمون برات مهمه ؟گفت اره

گفتم اینکه اینجا من قلبم داره مچاله میشه من دو هفته اس کارم شده گریه کردن ، منتظر تو بودن برای درست کردن این وضعیت

در جواب گفت :باید امتحان بشی🙂

دیگه واقعا نتونستم چیزی بگم . بعد اون پیام رفت و خوابید و من تا الان فقط گریه کردم به خاطر این آدم

از اینکه خودمو با دوست داشتن کسی اینقدر ضعیف کردم که تا صبح گریه کنم حالم بهم میخوره

ولی اون چی

. سر شب خوابیده

چی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت نداره

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
بیشتر ببینید
دروغ میگهمیخواسته قانعت کنهبخوره تو سرش این امتحانا مگه اون کیه

بهش گفتم قبل تو هم ناراحت میشدم بلد بودم خودمو اروم کنم بدون اینکه به کسی چیزی بگم. اگه الان دارم بهت میگم ناراحتم ینی دوست دارم از سمت کسی که بهش علاقه دارم توجه ببینم.

گفت رفتارم در اینده هم همینه🙂

امتحان یعنی چی؟ مشخصه داری اذیت میشی و اهمیت نمیده دختر به فکر باش🥲

دارم کم کم مهرشو تو قلبم از بین میبرم . درسته دارم تیکه تیکه میشم ولی دیگه نباید دوسش داشته باشم

بهش گفتم قبل تو هم ناراحت میشدم بلد بودم خودمو اروم کنم بدون اینکه به کسی چیزی بگم. اگه الان دارم به ...

نکنه داره دست به سرت میکنه؟ 

من همینم که هستم من در آینده هم همینم عوض نمیشم و... 

مثلا حس کردی شاید میخواد رابطه رو تموم کنه اینجوری میکنه؟ 

دارم کم کم مهرشو تو قلبم از بین میبرم . درسته دارم تیکه تیکه میشم ولی دیگه نباید دوسش داشته باشم

اولویت خودتی عزیزم سلامت روان تو مهمه 

این حرفاش اصلا منطقی نیست و معنی نمیده

نکنه داره دست به سرت میکنه؟ من همینم که هستم من در آینده هم همینم عوض نمیشم و... مثلا حس کردی شاید م ...

حس میکنم که میخواد تموم کنه ولی ازش که میپرسم میگه نه. فکر کنم داره منو زجر میده تا خودم تموم کنم بعدا هم بگه خودت تموم کردی من مشکلی تداشتم

حس میکنم که میخواد تموم کنه ولی ازش که میپرسم میگه نه. فکر کنم داره منو زجر میده تا خودم تموم کنم بع ...

مراقب خودت باش به حست هم اعتماد کن،  چه حرفای بی خودی دارم امتحان می کنم😑 

بهش گفتم قبل تو هم ناراحت میشدم بلد بودم خودمو اروم کنم بدون اینکه به کسی چیزی بگم. اگه الان دارم به ...

خب مگه مجبوری با همچین ادمی بمونی خودتو عذاب بدی

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️