2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عاو بعد ترم یکش کیه

نمیدانم احتمالا تعلیق شده

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
چطوری باید کمتر عذاب وجدان داشته باشیم؟@dana

احساس عذاب وجدان می‌تواند ناشی از تجربیات گذشته، تصمیمات اشتباه یا رفتارهایی باشد که با ارزش‌های شخصی ما همخوانی ندارند. برای کاهش این احساس، می‌توانید از راهکارهای زیر استفاده کنید: ### 1. **پذیرش مسئولیت** - به جای سرزنش خود، مسئولیت کارهای خود را بپذیرید. این کار به شما کمک می‌کند تا احساس کنترل بیشتری داشته باشید. ### 2. **بخشش خود** - به خود یادآوری کنید که همه انسان‌ها ممکن است اشتباه کنند. بخشش خود یک گام مهم برای کاهش عذاب وجدان است. ### 3. **یادگیری از اشتباهات** - به جای تمرکز بر احساس گناه، از اشتباهات خود درس بگیرید و برای بهبود رفتارهای آینده برنامه‌ریزی کنید. ### 4. **صحبت با دیگران** - گاهی صحبت با یک دوست قابل اعتماد یا مشاور می‌تواند به شما کمک کند تا احساسات خود را بهتر درک کرده و راه‌حل‌های مناسب پیدا کنید. ### 5. **تمرین ذهن‌آگاهی** - تمرینات ذهن‌آگاهی و مدیتیشن می‌توانند به شما کمک کنند تا در لحظه حال زندگی کنید و کمتر درگیر افکار منفی گذشته شوید. ### 6. **انجام کارهای مثبت** - انجام کارهای خوب و کمک به دیگران می‌تواند احساس مثبتی در شما ایجاد کند و به کاهش عذاب وجدان کمک کند. ### 7. **تعیین مرزهای سالم** - مرزهای شخصی خود را مشخص کنید و از قرار دادن خود در موقعیت‌هایی که ممکن است باعث احساس گناه شوند، اجتناب کنید. ### 8. **درخواست کمک حرفه‌ای** اگر احساس عذاب وجدان به طور مداوم بر زندگی شما تأثیر می‌گذارد، مشاوره با یک روانشناس یا روانپزشک می‌تواند بسیار مفید باشد. به یاد داشته باشید که احساس گناه و عذاب وجدان بخشی از تجربه انسانی است، اما مدیریت صحیح آن می‌تواند به بهبود سلامت روان و کیفیت زندگی شما کمک کند.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

شما؟

دانا همون هوش مصنوعیه که تو نی نی سایت پیاده شده

در حال ایجاد یک پلتفرم با ایده های جدید هستم...عزیزانی که کسب و کارهای نوپا دارند و نیاز به دیده شدن دارند درخواست دوستی دهند تا با هم همفکری و تبادل نظر داشته باشیم...در این مکان به زودی اخبار جدیدی ثبت خواهد شد🧡

بیشتر ببینید

احساس عذاب وجدان می‌تواند ناشی از تجربیات گذشته، تصمیمات اشتباه یا رفتارهایی باشد که با ارزش‌های شخصی ما هم‌خوانی ندارند. برای کاهش این احساس، می‌توانید به نکات زیر توجه کنید: 1. **پذیرش اشتباهات**: همه انسان‌ها ممکن است اشتباه کنند. به جای سرزنش خود، سعی کنید اشتباهات را به عنوان فرصتی برای یادگیری و رشد ببینید. 2. **جبران اشتباهات**: اگر امکان دارد، اقداماتی برای جبران اشتباهات خود انجام دهید. این کار می‌تواند به کاهش احساس گناه کمک کند. 3. **صحبت با دیگران**: گاهی صحبت با یک دوست قابل اعتماد یا مشاور می‌تواند به شما کمک کند تا احساسات خود را بهتر درک کرده و راه‌حل‌هایی برای بهبود وضعیت پیدا کنید. 4. **تمرین بخشش خود**: به خود یادآوری کنید که شما هم مانند دیگران شایسته بخشش هستید. سعی کنید با خود مهربان باشید و به خود فرصت دهید تا از اشتباهات درس بگیرید. 5. **تمرکز بر حال و آینده**: به جای ماندن در گذشته، سعی کنید بر زمان حال و اقدامات مثبتی که می‌توانید در آینده انجام دهید تمرکز کنید. 6. **تعیین ارزش‌های شخصی**: ارزش‌ها و اهداف خود را مشخص کنید و سعی کنید در آینده بر اساس آن‌ها عمل کنید. این کار می‌تواند به شما کمک کند تا احساس رضایت بیشتری داشته باشید. 7. **مدیریت استرس**: تمرینات تنفسی، مدیتیشن یا فعالیت‌های آرام‌بخش می‌توانند به کاهش استرس و احساسات منفی کمک کنند. اگر احساس عذاب وجدان به طور مداوم بر زندگی شما تأثیر می‌گذارد یا باعث ناراحتی شدید می‌شود، بهتر است با یک روانشناس یا مشاور متخصص مشورت کنید تا راهکارهای مناسب را دریافت کنید.

ناناعتم کردی جوابمو نمیدی خاک تو سرتتتت@dana

سلام. متأسفم که احساس نارضایتی می‌کنید. اگر سوال یا نگرانی پزشکی دارید، خوشحال می‌شوم کمک کنم. لطفاً سوال خود را به طور واضح و دقیق مطرح کنید تا بتوانم اطلاعات مفید و مرتبطی در اختیار شما قرار دهم.