2777
2789

خانما من هرکاری میکنم فامیلامون اون کارو انجام میدن یعنی رفتم آیلتس گرفتم پشت سرم سریع رفتن گرفتن من رفتم گواهینامه گرفتم بعداز من بعداز38سال رفتن گرفتن حالا هم دارم درس میخونم بخدا فردا بلند میشن یه کاری مثله من راه میندازن چیکار کنم توروخدا دارم عقده ای میشم یکم آرومم کنید🤦🏻‍♀️من24سالمه ولی اونا38.39

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فامیلای منم همیننول کن توجه نکن بهشون کار خودتو کن😂🫠ولی کاری ک کردی رو دیگه ب کسی نگو ک برن تقلید ...

بلاخره ک میفهمن

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

خوشحال باش انقد خوبی که همه میخان شبیه شما بشن

اهه خوشم نمیاد از تقلید😐

بده مگه باعث پیشرفتشون شدی به خود ببال موفقی و تقلید میکنن

بابا بدم میاد از کار من انجام بدن

خوب بکنن.چرا ناراحتی تو تلاش برای زندگی خودت بکن

خب بدم میاد حرصم میگیره من دوست دارم ازم حمایت کنن نه اینکه مثله عقده ایا ازم تقلید کنند و بخوان ازم جلو بزنن

اهه خوشم نمیاد از تقلید😐

معلومه یه فامیل خاصم هست خانومه، ازدواج کرده چون گفتی 38، 39 سالشه

باریکلا ایلتس گرفتی فکرشو نکن چون حرصت میگیره بدتر

میخوای دوباره کنکور سراسری شرکت کنی

معلومه یه فامیل خاصم هست خانومه، ازدواج کرده چون گفتی 38، 39 سالشهباریکلا ایلتس گرفتی فکرشو نکن چون ...

تو کییییی هستی😐آشنایی

رسما تاپیک های منو زیرنظر داری😑توروخدا بگو کی هستی

تو کییییی هستی😐آشناییرسما تاپیک های منو زیرنظر داری😑توروخدا بگو کی هستی

ای بابا ،خوب دیدم میگی هیچکی نمیاد تایپیکم منم اومدم

تاپیکاتو خوندم بات همدردی کردم ،انگار کار درستو بقیه 

میکنن سر نمیزنن 😔

ای بابا ،خوب دیدم میگی هیچکی نمیاد تایپیکم منم اومدمتاپیکاتو خوندم بات همدردی کردم ،انگار کار درستو ...

نه عزیزدلم آدم می‌ترسه😂اینجا زندگیشو آدم میگه

دست شما درد نکنه

نه عزیزدلم آدم می‌ترسه😂اینجا زندگیشو آدم میگهدست شما درد نکنه

ولی با اون حرفت کلی ازت دلخور شدم گفتم بیا

خوبی کن اینم مزدت ، حالا یکم دلخوریم کم شد

با تشکرت ولی 

کامل از بین نرفته یکم دیگه باید تشکر کنی😅