بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا همینه من به چشم دیدم خانمه از شوهرش جدا شده مهریه گرفته بود دوباره بهش برگشته بود دوباره خونه و مغازه با نامش زدن الانم کا کنار شوهرش یه دوست مجازی داره خیلی هم شاد و خرم داره زندگی میکنه حالشم از همه بهتره غرق پولم هستش همه هم بهش احترام میزارن
*عضو گارد ویز بوک ❶#حسبی_لله ذاتِ هَوَل و اِدعای تَعَهُد دَسخوش؛ 🕷هر کی ازم ناراحته بیاد بگه از دلش در بیارم بذارم درش! https://daigo.ir/secret/71136524603 مهربونا اینجورین که زود سین میکنن زود جواب میدن اگه بفهمن کسی از دستشون ناراحته همه کار میکنن تا از دلش در بیارن ولی همین مهربونا رو کسی آدم حساب نمیکنه ....!💔 ⚜︎دلِ بیچاره بمیر ، نازت خریدار نداره.. به غم بگین یکی دوروز منو فراموشم کنه...🖤 𝐈 𝐛𝐞𝐥𝐢𝐞𝐯𝐞 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐝𝐞𝐚𝐭𝐡 𝐨𝐟 𝐞𝐦𝐨𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 کفنشور🤍 آرومبشور👣 نداشتمنازکشیرا🕸️ تابکشنازمانرا🚬 'تو سربازی در خط مقدم بودی... من فرماندهای هستم که سرنوشتها را با مشت آهنین مینویسم' احساساتشو قایم میکرد ولی یادش می رفت چشمانش حرف میزنند؛