2777
2789
عنوان

آقا دیدین دختر هرچی خرابتر شانسش بیشتر💔🤦🏼‍♀️😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 83 پست

بزار دلیلش رو بگم

اول اینکه دخترای خراب اینقد کیس عوض میکنن که بالاخره یه ادم مورد علاقشون پیدا کنن......

ولی دختر نجیب و پاک بخاطر ارتباط کم ی خورده ممکنه شانسش کمتر بشه 

دوم اینکه دخترای این شکلی  پررو ان....راحت خاسته هاشونو میگن.....خجالت نمیکشن....از حقشون دفاع میکنن....فقط ب فکر خودشونن....طرف مقابلم میترسه براشون کم بزاره

ولی دختر مظلوم و قانع هی کم توقعه و هی میبخشه...واسه همین طرف مقابلم به خودش زحمت نمیده

سوم اینکه دخترای خ انقد با مردای مختلف در ارتباط بودن....رگ خواب همه مدل مردی رو بلدن....واسه همین اصلا کم نمیارن....و تقریبا از هیچ مدل مردی نمیترسن

اما  دختر نجیب هیچ تجربه ای نداره....و فقط کسی رو میخاد ک صد در صد باهاش تفاهم داشته باشه

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بده مگه ؟شاید اینطوری راه درست رو برای همیشه انتخاب کنه

بله راه درست انتخاب کرد دیگه سر و گوشش نمی جنبه

ولی پس ما چی

چرا خدا از این اقبالها به ما نمیده ما که غلطی نکردیم

درون زندگیشون چی؟ همه ک خبر ندارن

حتما درون زندگیشون خوبه که روز به روز دارن خوشگلتر میشن از خوشبختی. من یکی رو میشناسم انقدر زشت و سیاه بود ازدواج کرد از خوشبختی سفید و خوشگل شد

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

من ۴۲ سالمه مجرد ماندماین سرنوشت تجرد قطعی که دارم بخاطر سنگین رنگینیم بوداز اینکه سنگین رنگین بودم ...

توصیه‌ات به منی که مثل خودتم و برای مردها جذاب نیستم ولی هنوز از سن ازدواجم نگذشته و وقت دارم چیه؟ چیکار کنم به نظرت؟ 

میخوام یه اعتراف بکنم من اگه بخوام هم نمیتونم لاشی باشم چون عرضه ندارم فقط نشستم یه گوشه مثل پخمه ها ...

واقعااا 

اصلا اینقدر بیعرضم 

حتی میبینم این دخترا چه سیاستی دارن 

هر روز با یه نفرن 

خدا شاهده یه دختره رو میشناسم همزمان با دوتا پسره 

هردوتاشونم براش میمرن

بله راه درست انتخاب کرد دیگه سر و گوشش نمی جنبهولی پس ما چیچرا خدا از این اقبالها به ما نمیده ما که ...

خودت دست به کار شو 

خاستگار پشت در نمیاد هم دورش تموم شده هم پولش نیست خودت پیدا کن 

توصیه‌ات به منی که مثل خودتم و برای مردها جذاب نیستم ولی هنوز از سن ازدواجم نگذشته و وقت دارم چیه؟ چ ...

چله آیت الله حق شناس بگیری

اجتماعی باش، مودب و با وقار باش

پیدا میشه