2777
2789
عنوان

اینجا نمیشه کسیو بلاک کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 118 پست
میدونین امثال شما کارمای این حرفارو فقط با ناموستون پس میدین اونموقع قیافتون دیدنیه ! والا نمیدونم ش ...

😂😂خب مشخص شد شما  دنبال چی هستی 

برو عزیزم برو 

دیگه ریپ نزن اروم باش 

ببین اسی

قبول کن بعد چند سال عضویت خودت سهوا درگیر این قضیه شدی

به جای جاروجنجال همون اول نی نی یار رو تگ میکردی تا یارو رو تعلیق کنن

من خودم دوتارو وقتی متوجه شدم آقا هستن و از سادگی خانوما استفاده میکنن به کمک نی نی یار تعلیق کردم

تازه چت و دوستی و اینها هم نداشتیم

بعدشم خدا رحمت کنه پدر و مادرتو گلم

فقط چرا با احترام درباره شون نمی نویسی؟ چرا میگی ننه یابا؟

شما وقتی مادر زنده بودن بهشون می گفتی ننه؟ 

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😂😂خب مشخص شد شما دنبال چی هستی برو عزیزم برو دیگه ریپ نزن اروم باش

با مغز فندوقی خودت معلوم نیست چه نتیجه گیری کردی که اصلا مهم هم نیست کلا عقلتون در حد سبزی پاک کردن و این حرفای خاله زنکیه که تاریخ انقضاش دهه هشتاد تموم شده معلوم نیست کدوم کوره دهاتین هنوز به این حرفا باور دارین

ببین اسیقبول کن بعد چند سال عضویت خودت سهوا درگیر این قضیه شدیبه جای جاروجنجال همون اول نی نی یار رو ...

وقتی الکی میان جانماز اب میکشن باید جوابشونو همینجوری داد اینا با این فرهنگشون باعث میشن کلی دختر که بهشون تجاوز میشه از ترس سرزنش امثال این کم عقلا دهنشون باز نشه چون قربانی نکوهی تو خونشونه و عادت دارن زن تو سری خور باشه و بدبخت و هرچی میشه مقصر زن رو میدونن اتفاقا باید فزریاد زد و بی ابروشون کرد 

با مغز فندوقی خودت معلوم نیست چه نتیجه گیری کردی که اصلا مهم هم نیست کلا عقلتون در حد سبزی پاک کردن ...

تا اینجا که باهات موافقم بودم.

ولی اینکه به دهات توهین کردی خیلی زشته.آدم باید خیلی چیپ و خز باشه که دهات به عنوان فحش میدونه.

مردم روستا برای همه ما عزیز‌و قابل احترامند

کردستان✌🏼🕊️

وقتی الکی میان جانماز اب میکشن باید جوابشونو همینجوری داد اینا با این فرهنگشون باعث میشن کلی دختر که ...

دیگه گذشت

آروم باش

بخاطر یه نامرد فرصت طلب حقیر اعصابتو خورد نکن

نی نی یار رو تگ کن فقط همین

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
تا اینجا که باهات موافقم بودم.ولی اینکه به دهات توهین کردی خیلی زشته.آدم باید خیلی چیپ و خز باشه که ...

ببین من نژاد پرست نیستم و واقعا اعتقاد دارم تربیت خانوادگی و تحصیلات و شخصیت خود فرد خیلی اهمیت داره ولی مولاناهم میگه ده مرو ده مرد را احق کند ! و اگر کمی سفر کنی به روستاهای مختلف میبینی چه بلاهایی سر دخترا اوردن سر همین فرهنگ تو سری خور کردن دختر ! اخرین نمونش اون دختره بیچاره که سرشو با داس بریدن یا اون دختر جنوبی که به زور شوهرش داده بودن و بعد خواست جدا شه شوهره سرشو برید 

دقیقااا این احمق هم اولش کتاب حرف میزد و حرفای جنسی میگفت خونمو به جوش اورد عوض میگه قرص اورژانسی نخ ...

این خود جنگیره، خطرناکه ازش دوری کن

یک بار برای همیشه جواب این حرفو بدونیم که میگن پوشش باز باعث دست درازی مردها نمیشه و متجاوز به بچه ها هم دست درازی میکنن.......  متجاوز یه فرد بیماره که برای رفع نیازش به هر چیزی متوسل میشه حتی کودک و حیوان!  ولی اون نیاز توسط یه بچه یا حیوان ایجاد نشده!  توسط یه پوشش باز ایجاد شده و متجاوز قربانی خودشو یه بچه یا حتی حیوان هم ممکنه انتخاب کنه چون راحتتر میتونه ازشون سواستفاده کنه،  اون بچه یا حیوان تحریک نکرده متجاوز رو، توسط افراد دیگه این اتفاق افتاده، پس اگه دیدید توی انگلیس نمایشگاه زدن از انواع لباسهای قربانیا رونمایی کردن بدونید دلیلش چیه ، هر چند اونا میخوان با این کار پوشش باز رو توجیه کنن، از کسایی که جنایات اسرائیل رو ماستمالی میکنن انتظار حرف درست نداشته باشید، به عقل خودمون رجوع کنیم                                                        کل دایره لغات یه برانداز: ارزشی،  ساندیس خور، برو روبیکا، کوروش کبیر ، انواع فحشها و... دریغ از یه ذره ادب و منطق و علم                                         و سراسر خودباختگی و خودتحقیریه و تقلید از غربه، عاشق ابن ملجم و شمر و معاویه است ولی آریاییه و عرب نمیپرسته

بیشتر ببینید
اون زن خودش گفت که من از قصد شوهرمو فرستادم جلو باهاش حرف بزنه شماره و ادرس گیر بیاره ازشثابت کرد را ...

ببخشید باور نکردم

یک بار برای همیشه جواب این حرفو بدونیم که میگن پوشش باز باعث دست درازی مردها نمیشه و متجاوز به بچه ها هم دست درازی میکنن.......  متجاوز یه فرد بیماره که برای رفع نیازش به هر چیزی متوسل میشه حتی کودک و حیوان!  ولی اون نیاز توسط یه بچه یا حیوان ایجاد نشده!  توسط یه پوشش باز ایجاد شده و متجاوز قربانی خودشو یه بچه یا حتی حیوان هم ممکنه انتخاب کنه چون راحتتر میتونه ازشون سواستفاده کنه،  اون بچه یا حیوان تحریک نکرده متجاوز رو، توسط افراد دیگه این اتفاق افتاده، پس اگه دیدید توی انگلیس نمایشگاه زدن از انواع لباسهای قربانیا رونمایی کردن بدونید دلیلش چیه ، هر چند اونا میخوان با این کار پوشش باز رو توجیه کنن، از کسایی که جنایات اسرائیل رو ماستمالی میکنن انتظار حرف درست نداشته باشید، به عقل خودمون رجوع کنیم                                                        کل دایره لغات یه برانداز: ارزشی،  ساندیس خور، برو روبیکا، کوروش کبیر ، انواع فحشها و... دریغ از یه ذره ادب و منطق و علم                                         و سراسر خودباختگی و خودتحقیریه و تقلید از غربه، عاشق ابن ملجم و شمر و معاویه است ولی آریاییه و عرب نمیپرسته

بیشتر ببینید
بله از طرز گرفتارتون همچی آشکارشما اگه دو روز در این سایت بود باشید ،،،،میدونید ۹۹ درصد آقایون که در ...

فکر کرده میخواد درباره فتح قله اوورس باهاش مشورت کنه ک الان اومده اینجا گارد میگیره