2777
2789
عنوان

اینجا نمیشه کسیو بلاک کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 118 پست

مردای اینجا خیلی‌هاشون محترمن ولی دونفر بهم درخواست دادن اولی ک شروع کرد گفت چرا باسن تون بزرگ میشه از رابطه س؟ آره من یکیو کردمو... نفر بعدی هم اومد اسم و آدرس پرسید و من واقعا ترسیدم هرچند دومی منظوری شاید نداشته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من اینو میشناسم@ختوم مینویسم ابروت بره همه بشناسنتاهل اسلامشهر تهران هستکارشم زن متاهل بازیهخودشم م ...

با کاربری طلا الات بهم درخواست داده بود من نفهمیدمم😑

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

امیدوارم یکی هم به ننه بابای مرده تو فحش ناموسی بده بعد ببینم چه رفتاری نشون میدی شماها فقط باید سرت ...

من در رو ب روش باز نمیکنم بیاد بشینه تو بعد بگم فحش داد خود باز کردن در یعنی اجازه دادن ب طرف مقابل

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
خبر خوبلغو شد

سلام

۳ روز پیش با کاربری العبدی دوباره عضو شد.

https://www.ninisite.com/user/discussion/50dd6228-02b8-4c9e-a2e2-d82ec9bb6279/العبدی

🔴🔴🔴

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید
سلام۳ روز پیش با کاربری العبدی دوباره عضو شد.https://www.ninisite.com/user/discussion/50dd6228-02b8- ...

@niniyar    

کاربری هزارم مهدی میدانی

میشه لغوش کنید؟

همون که به اسم کارشناس اسلامی مزاحمیت جنسی میکنه

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

سلام۳ روز پیش با کاربری العبدی دوباره عضو شد.https://www.ninisite.com/user/discussion/50dd6228-02b8- ...

@niniyar    

با کاربری های قبلیشون مقایسه کنید متوجه میشید خودشونن

نینی یار لطفا جواب بده

@ختوم    

@طلاآلات    

@odor    

@feqh    

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

@niniyar با کاربری های قبلیشون مقایسه کنید متوجه میشید خودشونننینی یار لطفا جواب بده@ختوم @طلاآلات ...

feqh

zoohreeh

sense_sixth

odor

طلاآلات

druid

زکات

ختوم

العبدی

و...

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید
feqhعضویت: 1402/10/06zoohreehعضویت: 1402/11/15sense_sixthعضویت: 1403/03/14odorعضویت: 1403/06/01طلاآل ...

@niniyar    

@niniyar

سلام

مال گذشته هست اما روی این ۲ تا کاربر هم شک دارم خودش باشه یا نه:

با کاربری ⬅️ مستتر  ⬅️ فکر کنم رفته بود پی وی یکی دنبال صیغه کردن زن متاهل بود:

مستتر

tent

بیشتر ببینید
سلاممال گذشته هست اما روی این ۲ تا کاربر هم شک دارم خودش باشه یا نه:با کاربری ⬅️ مستتر ⬅️ فکر کنم ر ...

به منم گفته بود مهم نیس متاهلی؛صیغم شو