2777
2789
عنوان

بخاطر فرار از کار میخوام حامله بشم 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2682 بازدید | 133 پست
بیا ☹️ استاتر مجبور بودی اینو اینجامطرح کنی؟ تااخرین روز حاملگیت بایدبیای سرکار و بچه هایی که عاشفتن ...

وای از همین میترسم تازه یه همکار داشتم میگفت چند سال پیش یه همکارشون نلزا بوده بعد ده سال بچه دار شده بوده تو مدرسه از بچه ها مریضی مخملک و اینا میگیره حین بارداری بچه ش نابینا میشه خیلی میترسم از بیماری هاشون☹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم من معلمم و الان تو مرخصی زایمان هستم. حقوق هم میگیرم!!!

👌🏻چند ماه ؟!

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

الودگی میشه تعطیل برف میاد تعطیل نمیدونم جمعه پنج شنبه تعطیل شهاب سنگ از اسمون رد میشه تعطیل سه ماهم ...

به جاش بیچاره ها باید از صبح تا ظهر با ۳۰ تا بچه با فرهنگ و نوع تربیت متفاوت سروکله بزنه والا ما دوتاشو تو خونه داریم دیوونه مون میکنن 

مرخصی زایمان مال بعد به دنیا اوردن بچه هست

اگر دکتر استراحت مطلق بده فکر کنم میتونی نری وگرنه تاجایی که توان داری باید بری

حقوق هم بله داره 

خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗

به جاش بیچاره ها باید از صبح تا ظهر با ۳۰ تا بچه با فرهنگ و نوع تربیت متفاوت سروکله بزنه والا ما دوت ...

خودت میگی از صبح تا ظهر 

خیلی ها از صبح تا شب حتی عصر کار میکنن 

و اینکه همه شغل ها سختی خودشو داره بقیه تو محل کار گردو با دمشون نمیشکنن که

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   
بیشتر ببینید
۹ماه

۹ ماه دولت حقوق مجانی میده ینی؟!

بعد از چندمین ماه بارداری دیگه رفتین استراحت و این پروسه شروع شد؟

کل مرخصی ۹ ماهه با بیشتر ؟

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

۲۶ سالمه گلم همسرم ۳۵سالشه گاهی وقتا میگه بچه بیاریم بهش گفتم با این شرایط خوبه😂

هم سنه خودمی. چقدر وقته ازدواج کردی؟ 

چه عجب شوهرت نمیگه زود بچه دار شیم سنش یکم بالاعه

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏