2777
2789
عنوان

بخاطر فرار از کار میخوام حامله بشم 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2713 بازدید | 133 پست

معلم ها همش تعطیلن اینم ترفند جدید شونه

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   
بیشتر ببینید
اره برای بعدشه ، حقوق میدادن ؟

اره طبق قانون کار مرخصی زایمان با حقوق هست اگر رسمی باشی و بیمه داشته باشی 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بعد از بچه داری خسته بشی به کجا فرار می‌کنی؟اون موقع دیگه پرنده شوی یا خزنده، راه گریز نداری😐😂

وای دقیقا من یه مادرم که بچه پنج سالم دیوونم کرده میخوام ازمون بدم برم سرکار یکمی نفس بکشم😆

اخه دولتیم

فرقی نداره !!! ولی بپرس تا جایی ک میدونم اینکارو نمیکنن وگرنه همه هی تن تن حامله میشن ک سرکار نرن و حقوق مجانی بگیرن

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

بیا ☹️ استاتر مجبور بودی اینو اینجامطرح کنی؟ تااخرین روز حاملگیت بایدبیای سرکار و بچه هایی که عاشفتن محکم میان بغلت و ضربه نهایی رو به بچه میزنن

اره واقعا همش تعطیلیم 😏اگه اینجوری بود که به فکر حامله شدن نبودم بعدشم مگه ما ادم نیستیم شاید  ما هم دلمون بخواد بچه دار شیم و مثله خانمهای شاغل دیکه نه ماه مرخصی داریم

اره واقعا همش تعطیلیم 😏اگه اینجوری بود که به فکر حامله شدن نبودم بعدشم مگه ما ادم نیستیم شاید ما ه ...

الودگی میشه تعطیل برف میاد تعطیل نمیدونم جمعه پنج شنبه تعطیل 

شهاب سنگ از اسمون رد میشه تعطیل 

سه ماهم مفت و مجانی خدمات میدن 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   
بیشتر ببینید
فرقی نداره !!! ولی بپرس تا جایی ک میدونم اینکارو نمیکنن وگرنه همه هی تن تن حامله میشن ک سرکار نرن و ...

عزیزم من معلمم و الان تو مرخصی زایمان هستم. حقوق هم میگیرم!!!

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏