2777
2789
عنوان

بخاطر فرار از کار میخوام حامله بشم 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2707 بازدید | 133 پست

معلم ها همش تعطیلن اینم ترفند جدید شونه

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   
بیشتر ببینید
اره برای بعدشه ، حقوق میدادن ؟

اره طبق قانون کار مرخصی زایمان با حقوق هست اگر رسمی باشی و بیمه داشته باشی 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعد از بچه داری خسته بشی به کجا فرار می‌کنی؟اون موقع دیگه پرنده شوی یا خزنده، راه گریز نداری😐😂

وای دقیقا من یه مادرم که بچه پنج سالم دیوونم کرده میخوام ازمون بدم برم سرکار یکمی نفس بکشم😆

اخه دولتیم

فرقی نداره !!! ولی بپرس تا جایی ک میدونم اینکارو نمیکنن وگرنه همه هی تن تن حامله میشن ک سرکار نرن و حقوق مجانی بگیرن

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

بیا ☹️ استاتر مجبور بودی اینو اینجامطرح کنی؟ تااخرین روز حاملگیت بایدبیای سرکار و بچه هایی که عاشفتن محکم میان بغلت و ضربه نهایی رو به بچه میزنن

اره واقعا همش تعطیلیم 😏اگه اینجوری بود که به فکر حامله شدن نبودم بعدشم مگه ما ادم نیستیم شاید  ما هم دلمون بخواد بچه دار شیم و مثله خانمهای شاغل دیکه نه ماه مرخصی داریم

اره واقعا همش تعطیلیم 😏اگه اینجوری بود که به فکر حامله شدن نبودم بعدشم مگه ما ادم نیستیم شاید ما ه ...

الودگی میشه تعطیل برف میاد تعطیل نمیدونم جمعه پنج شنبه تعطیل 

شهاب سنگ از اسمون رد میشه تعطیل 

سه ماهم مفت و مجانی خدمات میدن 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   
بیشتر ببینید
فرقی نداره !!! ولی بپرس تا جایی ک میدونم اینکارو نمیکنن وگرنه همه هی تن تن حامله میشن ک سرکار نرن و ...

عزیزم من معلمم و الان تو مرخصی زایمان هستم. حقوق هم میگیرم!!!

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏