2777
2789
عنوان

رفتیم خونه آشنای بابام دستشویی رفتم دست صورتم شستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1982 بازدید | 87 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میگفتی عزیزم ی قفل بگیر بزن دردسشوییت. کمتر اذیت شی 😏😏

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
مغزم هنگ بود رسیدم خونه فهمیدم چیشد 😑

کلا هیچوقت ملاحظه آدمهای بی‌شعور رو نکن جواب آدمهای بی‌شعور رو بده بدون ملاحظه... من جای تو حرصم گرفت ازش

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

این که باز خوبه یه کاربر اینجا بود میگفت میرید مهمونی نوار بهداشتی هاتونو بذارید تو کیفتون بیارید خونه 

هرچی هم میگفتن درستش اینه که مشمای تیره و روزنامه ببریم بعد بندازیم تو سطل میگفت نه باید بذارید تو کیفتون ببرید با خودتون 😐

خب اون کیفو که نجاست و انگل بر میداره 🙄

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
کلا هیچوقت ملاحظه آدمهای بی‌شعور رو نکن جواب آدمهای بی‌شعور رو بده بدون ملاحظه... من جای تو حرصم گرف ...

منم سعی می‌کنم در نهایت ادب جواب دندون شکن بودم

ولی دیشب سر این مسیله واقعا نمیدوستم چی بگم چی کنم جوابی نیومد تو ذهنم

چقدر بیشعور، بیمار روانی. راهشون ندید تو خونتون دیگه. بهش میگفتی برو بمیر فقط. چقدر حرصم گرفت. مامان من بود از سر خر  میبرد از ک و ن خر درمیاوردش. ادم با مهمون اینجور میکنه اخه😕کاش جواب میدادی بعد همتون بلند میشدین میومدین بیرون. 

چقد بیشعور و بی تربیت بوده حتی اگه وسواس باشه میذاشت مهمون که میرفت میشست حالا تا اخر عمر فوبیای دستشویی رفتن میگیری  خخخخ

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت
این که باز خوبه یه کاربر اینجا بود میگفت میرید مهمونی نوار بهداشتی هاتونو بذارید تو کیفتون بیارید خو ...

نوار لای جلدش میزاریم بعدپلاستیک گره میزنیم  میندازیم تو سطل زباله خونه 

نه دستشویی که طرف مجبور شه خالی کنه درستش همینه

ولی بزاریم تو کیف من‌دیک اون کیف دستم نمیگیرم😑🤢