2777
2789
عنوان

فهمیدم مادر واقعیم کیه و قلبم تیر می‌کشه

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 24 پست
میگم نمیتونی حضوری ببینیش؟ یا اگه خالتو میبینی بهش بگو

روم نمیشه خاله واقعیم با مادر الآنم دوست هست 

سلام خدا بر امامم حسین(علیه السلام)🖤🫠💚دهه هشتادی ام ، دعا کنید خدا توبه ام رو قبول کنه🫠 مجنون دل من لیلا نیامد،از ما جدا شد با ما نیامد🍇🍇🍇یاحسبن غریب مادر تویی ارباب دل من.....خدا زیباست چون زیبایی هاشو بهم بخشیده ،...... شکرت بابت همه چیز....

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کجا فهمیدی اون مامانته؟اون بنده خدا شاید نگفته که تو اذیت نشی

یه احساس عجیب و غریبی دارم خیلی عجیب حس دلتنگی حس غریبی حس مادر واقعیم نمی‌دونم اسم این احساس ترسناک چیه 😭😭😭😭

سلام خدا بر امامم حسین(علیه السلام)🖤🫠💚دهه هشتادی ام ، دعا کنید خدا توبه ام رو قبول کنه🫠 مجنون دل من لیلا نیامد،از ما جدا شد با ما نیامد🍇🍇🍇یاحسبن غریب مادر تویی ارباب دل من.....خدا زیباست چون زیبایی هاشو بهم بخشیده ،...... شکرت بابت همه چیز....

بیشتر ببینید
از کجا فهمیدی اون مامانته؟اون بنده خدا شاید نگفته که تو اذیت نشی

چراااا ولم کرده 😭😭😭😭دیشب زار میزدم

بیشتر ببینید
تو با کی زندگی میکنی عزیزم؟ اگه با پدرت زندگی میکنی خب چرا بهت چیزی نگفت

با پدر و مادر الآنم که خیلی هم مهربونه نمی‌دونم اما کاملآ کاملآ تابلو هست رفتار های مجازی اون زن و خونواده من همه چی تابلو

بیشتر ببینید
عزیزم از کجا میدونی مادر واقعیته بابات بهت گفت؟

نه نگفته اما یه هفت هشت مورد خیییلی مشکوک راجب خودم نسبت به این خانم دیدم...

بیشتر ببینید
یه احساس عجیب و غریبی دارم خیلی عجیب حس دلتنگی حس غریبی حس مادر واقعیم نمی‌دونم اسم این احساس ترسناک ...

منم نمی تونم باهات همدردی کنم چون دردت رو نکشیدم 

ولی اگر تا الان خودش رو بهت معرفی نکرده حتما دلیلی داشته 

فقط به خاله ات بگو ؛ من می دونم مادر واقعیم کیه 

اگر دوست داشته باشه خودش می یاد سمتت در غیر اینصورت تو هم زیاد سمتش نرو که ممکنه به خاطر هیچی زندگی الان رو ببازی 

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده