2777
2789
عنوان

قدرت دعا نویس اینه اگه شک دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 80 پست
میخام هیچکی تحربه نکنه تا تجربه نکنه کسی متوجه نمیشه چی میگم اصلا عقلی وجود نداره به معنای واقعی که ...

در این حد باشه معلومه عشق چشم هاشو بسته نگو دعا برادرم و دیدم خواستش خیلی ولی تو دوران عقد فهمید که چه بلایی همونجا گفت من نمی‌خوام ما می‌گفتیم ابرو گذاشتیم گفت نمی‌خوام پشیمون شدم الان جلوشو بگیرم بهتره فردا ست یذبچه بیارم دست مو بند زندگی بشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا براش خواسته دعا نویس چ خریه یوقتایی خدا به بنده هاش فرصت خوب شدن میده فرصت زندگی میده اکه لیاقت ...

داداش من اینجوری نبود انگار یکی دیگست 

خیلی مودب بود اهل خانواده اخترام نگه میداشت

الان مارو میزنه سر دختره

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

چرا دعا نویسا نمیتونن برای خودشون همچون دامادهایی پیدا کنن . هرچه آدم فاسد هست داماد همین دعانویس ها ...

چون چاقو نمیتونه دسته خودش رو ببره.یه جا دیدم یارو میلیادر بود تو خرابه دعا مینوشت چون ما فضول نبودیم و چیز بدی ازمون حس نگرد گفت فضا باید اینطوری باشه و گرنه موکلا و چه میدونم اینا که دعوت میکنن جای تمیز و مرتب نمیان.یه نکته اخلاقی هم داشت که خونه هاتون رو تمیز نگه دارین و هر از چند گاهی سر به سوراخ ینبه های خونتون بزنید کثیف باشه دعا رو همونجا میزارن😁😁

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

چراهرکی میره سراغ یه دختری که قشنگ نیست وخانواده ی داغونی داره فکرمیکنیدطرف دعاگرفته ؟!همه چی که خوشگلی نیست شایدپسره یه چیزایی تودختره دیده مثل اخلاق ورفتارازش خوشش اومده جاری های منوبگی چی میگی سه تاجاری دارم قیافه واندام نگم خانواده هاشونم واقعاداغون...ولی برادرشوهرام رفتن گرفتن برادرشوهرام همه خوب وسنگین ووضعشون خوب ولی جاریام خدایی خیلی سنگین وباخداوخوش رفتارن واهل زندگی معیاربرادرشوهرامم برای زندگی نجابت وخوش رفتاری طرف مقابل بود

چون اسم مادر پسره پرسیده و کلا پسری که خودش نمیخواست دختره رو برگشت و تبدیل به یه دیونه شده با خانوا ...

اولش به اسمت توجه نکردم الان شناختمت پس تاپیکت فانه😅

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
نمیدونم ما کی میخوایم بفهمیم ازدواج همش قسمته😏

نه عزیزم فقط قسمت نیست 

بعدم اون هایی که به طلسم و جادو اعتقاد ندارند پس باید قرآن رو هم قبول نداشته باشند چون تو سوره بقره بهش اشاره شده 

بعدم تو فیلم حضرت سلیمان زن پیامبر خدا با طلسم و سحر ساحر ی ه و د ی از دنیا رفت 

عاشقش بود که خودش ولش نمیکرد همه دوست و اشنا میگن چیز خورش کردهحتی بهش گفتن اگه بچه ای چیزی شده بگو ...

نامزد منم چیز خور کردن خدا نگذره از همچین کسایی الهی ک خیر نبینن عاقبت به خیر نشن😣🥺😭منکه حتی سمت باطل کردنشم نرفتم حوصله ندارم...

ولی بیش از چهار پنج تا دعانویس گقتن ک براش دعا گرفتن و ما جدا شدیم

من اعتقاد دارم واقعا

انگار اون ادم قبل نیست اگه جسمش نبود میگفتم یکی دیگست

مثل ی دیو شده حمله میکنه 

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

من کاملا درکت می کنم چون زندگی خودم همین جوری از هم پاشید من به چشم خودم تو خونم دیدم و اثری که داشت ...

لعنت بهشون که تو زندگی آدم قفل میندازن دیگه هرچی تلاش میکنی نمیشه که نمیشه

داداش من اینجوری نبود انگار یکی دیگست خیلی مودب بود اهل خانواده اخترام نگه میداشتالان مارو میزنه سر ...

شاید زیا باهاش بحث کردین بخدا یه داداش دارم یه وقتایی اینقد خوبه فک میکنی بهترین ادم دنیاس یه وقتای یزیدی میشه ک دومی نداره ادمیزاده خلق و خوش تغییر میکنه زیاد باهاش کل کل نکنین بذاریدش ب حال خودش 

من اعتقاد دارم واقعا

ما نداشتیم عروس ما گرفت اعتقاد پیدا کردیم😂البته برادر من کلا دشمن ما بود و هست هرچی سرش بیاد کمه

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)