2777
2789
عنوان

قهر زنداداش

593 بازدید | 48 پست

سر دعوای بچه هامون قهر کرد الکی. بعد من برای اینکه کش پیدا نکنه یه سوغاتی از سفر بردم براش و در خونش را زدم . تا دید منم درو روی من هل داد که ببنده.

رفتم داخل و کلی محترمانه  باهاش حرف زدم که این کارا درست نیست و کینه میشه و...

خلاصه آشتی نکرد بعد یه مدتی من زایمان کردم بعد از ۳ ماه اومدن خونه برای دیدن بچه. منم باهاش حرف زدم که یخ بشکنه و تموم بشه ماجرا.

و ما هم چند روز بعد رفتیم خونشون

وقتی چایی گرفت جلوی من روش را اون طرفی گرفته بود.

و دوباره هر جا روبرو شدیم سلام نکرد ( از من کوچیکتره)

واقعا نمیفهمم چرا.

الانم ۶ ساله فقط عید به عید میاد خونه مامانم.

بابام به رحمت خدا رفت. سه ماهه فقط واسطه هفته و چهل اومد. با اینکه طبقه پایین مامانم هست حتی یه بار یه چایی دست مامانم نداد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

راستش بچه ادم مهمه 

من به خودم بي حرمتي كنن ميبخشم به بچم نه 

خواهر شوهر من و برادرشوهرمم خيلييي بچه مظلوم منو الكي الكي اذيت كردن 

دو سه بار بدجور دعوا شد تا دمشونو جمع كردن 

چوب خدا صدا نداره الان بچه هاشون عين سگو گربه

من از چشم مامانم می‌بینم و داداشم.

مامانم تحت هر شرایطی هیچی به داداشم نمیگه.

میگه نمیخوام دعوا بشه.

سر فوت بابام همه فهمیدن ، چون اصلا تو پذیرایی و ... کمک نکرد.

ولی با این حال مامانم انقدر هواشون را داره. هر غذایی که درست کنه که خوب باشه میفرسته پایین.

یعنی تو این مدت مامانم چند بار  غذا فرستاده پایین ولی اون حتی یه لیوان آب دست مامانم نداده.

راستش بچه ادم مهمه من به خودم بي حرمتي كنن ميبخشم به بچم نه خواهر شوهر من و برادرشوهرمم خيلييي بچه م ...

نه بچه ها با هم دعوا کرده بودن ، اون وسط بچه ها افتاده بود.

بچه ها بعدش با هم خوب شدن.ولی اون دیگه ولی نکرد

من از چشم مامانم می‌بینم و داداشم.مامانم تحت هر شرایطی هیچی به داداشم نمیگه.میگه نمیخوام دعوا بشه.سر ...

برو یه کمی رو خودت کار کن. دست از این عروس بکش، هرکاری که میخواد کنه.

خدا می دونه بین مادر و برادر و عروس چه مسائلی هست.