2777
2789

من خیلی فیلم و‌ سریال و کتاب و پرونده جنایی میخونم یعنی دیگه به سایه خودمم شک دارم این به کنار

بعد کلا از بچگی وقتی پدرمادرم خونه نبودن خیلییی میگفتن که درو برا کسی باز نکن و اینا

منم درو صد قفله میکردم حتی همسایمون که یه پیرزن پیر بود هم میومد پشت در خونمون نذری میاورد میگفتم مامان بابام خونه نیستن که باز نکنم 😐😂

بماند که هنوزم اینجوریم 😑😂

چندوقت پیش داشتم یه سریالی میدیدم که طرف داشت یکیو به قتل میرسوند به طرز فجیعی همون موقع که تنها بودم یکی زنگ درو زد گفت اومدم پمپو درست کنم 

یعنی من اون لحظه اینطور بودم که...

bro please stop 😐😂 از همون پشت در بهش گفتم بابام خونه نیست هروقت اومد بیا

گفت باهاش هماهنگ کردما

گفتم اوکی ولی هروقت اومد بیا و رفت😑😂

حالا من تازه یه خوابی دیدم که با تپش قلب و استرس و ادرنالین بالا از خواب پریدم

ما با یکی مشکل مالی داریم چندساله این به کنار

خواب دیدم تو‌ خونه قبلیمون تو‌ اتاقم با یکی از پسرا فامیل که ازش متنفرم 😐 نشستیم داریم پاستیل میخوریم

تو خوابم اتاقم رو به روش یه اپارتمان بود که هیچکس توش نبود...ساخته بودنش ولی کسی فعلا نخریده بود انگار

بعد من هی به پسره میگفتم

میگم پنجره رو ببندم میترسم کسی از رو‌به رو بخواد دید بزنه امار خونه‌رو دربیاره 😐 اونم‌ میگفت نه بابا ولش کن

از تو پنجره دیدم یه خانمی تو یکی از خونه ها اپارتمانه قدم میزنه

یهو یکی زنگ خونمونو زد

رفتم از چشمی در نگاه کردم دیدم همون خانمست

خیلی خیلی چهره قشنگی داشت و چادری هم بود

یعنی کاملا موجه 

یه لحظه انگار شیطون گولم زد و درو باز کردم

اقا باز شدن در همانا و حمله کردن اون خانم به من همانا

درو محکم بستم که دستش موند لا در و یه جیغ بدی زد و‌ چهرش تغییر کرد و شکل هیولا شد و اومد داخل 😐

خیلیم قوی بود اصلا نتونستم از پسش بربیام

اومده بود بابامو بکشه

اون پسره گوربه گوری هم معلوم نبود کجا غیب شده 😑

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

از موتوری جنس نگیر

😐😂 مرسی داداش

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید

والا منم زیاد پرونده های جنایی رو دنبال میکنم

چرا میبینی آخرش روانی میشی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
والا منم زیاد پرونده های جنایی رو دنبال میکنمچرا میبینی آخرش روانی میشی

😐😂😂 چیو‌میبینم؟ سریالو میگی؟

بیشتر ببینید
چی می کشی ذهن خلاقی داری

😂😂😂😂 درد و غم و غصه 

بیشتر ببینید

سنت کمههه

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
بیشتر ببینید
😐😂😂 چیو‌میبینم؟ سریالو میگی؟

منم خیلی سریال نگاه میکنم مخصوصا معمایی راز آلود اما مثل شما توهم نمیزنم  

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

😂😂منم یبار خواب دیدم همسایه ی ساختمون روبرویی داشت تو تراس سر یکیو میبرید من از پنجره یواشکی داشتم نگاه میکردم یهو سرشو بلند کرد منو دید سربع رفت تو بعد صدا ایفون اومد نگا کردم دیدم اون پشت دره با اسلحه درو باز نکردم یکم بعد صدا زنگ در خونه اومد دیگه با وحشت پریدم از خواب

من از این رنج‌ها اگر چه این ساعت حاصلی ندارم،عاقبت به گنج‌ها خواهم رسیدن🌱🌈
ببین چقدر بالایی که جنسیت منم عوض کردی

😂😂😂😂😂 ولی جدی با یه تپش قلب بدی بیدار شدم

بیشتر ببینید