2777
2789
عنوان

چقدر دلم می خواد تو یه روستا تو شمال زندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 112 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دانشگاه زیر شاخه پزشکی میخونی?

نه عزیزم مهندسی شیمی می خونم

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید
اره میگن شیرازی بودهولی به اسم ما در رفته 😐💔

هرمیگه زر میزنه طرف ی غلطی کرده تورشت از خرابی خودش بوده

کلا شمال و شمالی انگار رو دل بعضیا بد سنگینی میکنه و حرف مفت میزنن

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
اخی عزیزم 😍😍😍شما چه خوبی منم عاشق شیرازم 😍چند سال پیش که اومده بودم اونجا یه چیز کوچولو سفالی خر ...

خواهش می کنم جانم خوبی از خودته

منم خیلی شیرازو دوست دارم..

مخصوصا حافظیه رو تو روزای بارونی😍😍😍😍

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید
به شهر مراغه نزدیک هستین؟

عزیزم من اهل میانه م که متاسفانه اب و هوا اصلا خوب نیست..

تا مراغه هم فکر کنم سه ساعتی راهه

بیشتر ببینید
فدات عزیزمشما کجای شمالی؟بخدا ترافیک هم کم چیزی نیست،ببین ما ماشین آنچنانی نداریم ولی همونم میذاریم ...

منم رشتی هستم عزیزم 

می فهمم چی میگی 

وقتی هم بهشون میگی میگن مگه اینجا مال شماست ما اومدیم مسافرت فلان 

واقعا کمتر کسی دیگه گیلکی حرف می زنه 

انقدر غیر بومی اومد لهجه و زبان ما رو مسخره کرد 

من ی عکس از خونه ی روستا میدم روستای همسایه هست 😁

ای خدااااا😍😍😍😍

مازندرانه یاگیلان ؟؟؟

بیشتر ببینید
بله متوجهم عزیزم شما هم حق دارید...بیشتر مواقع عید شلوغه نه؟؟کی تردد کمه اون اطراف؟؟

فدای درکت گلم

بله عید و تابستون بیش از همیشه

ولی دیگه آخر هفته و خدا نخواد دوروز تعطیلی پشت هم بشه اوناهم اوضاع همینه 

باور میکنی چندروز از عید شده سوای اینکه بارون بود ما جرات نکردیم بریم طبیعت؟چرا چون هر طرف بخوای بری ترافیک وحشتناکه،همسرم بیش از ده روز تعطیله ولی مثلا منطقه آزاد/کاسپین که هم بهمون نزدیکه هم جای مناسبی برای ما بچه دارهاست که میتونی تو پاساژ بگردی و خرید کنی و یچی بخوری دریا هم ببینی نتونستیم بریم بخاطر همین قضیه

تصور کن آدم هرچقدر مهمون نواز نمیتونه هرروز مهمون تو خونش بپذیره خسته میشه از پذیرایی و ببر بیار و بشور بپز،قشنگ مثه منو خیلی از کسایی که میشناسم و حتی نمیشناسم و اتفاقی سر صحبتمون باز میشه اینقدر حضور مسافرا زیاد شده که دیگه حس بدی بهمون دست میده،همه جا هستن،همه جاااااا

🙃
عزیزم من اهل میانه م که متاسفانه اب و هوا اصلا خوب نیست..تا مراغه هم فکر کنم سه ساعتی راهه

ما با مراغه یک ساعت راه داریم گاهی میرم اونجا واقعا طبیعت خوبی داره شهر زیبا و پر از اکسیژن هس عوضش مردم میانه هم آدمای باهوش و زرنگی هستن الان نصف بازار تهران رو دستشون گرفتن

هرمیگه زر میزنه طرف ی غلطی کرده تورشت از خرابی خودش بودهکلا شمال و شمالی انگار رو دل بعضیا بد سنگینی ...

اره والا

اتفاقا اون تعطیلات اخر شهریور پارسال که کلی مسافر اومد خودمون بنزین نداشتین کلی هم شهر شلوغ شد یه کلیپی داد یه بلا گری

دم ساحل وایساده بود می گفت زنیا شوهراتونو نیارین اینجا

همه سر بازن فلانن 😐😐😐😐 از راه به در میشن

البته باهاش برخورد شد

ولی متاسفانه این مسخره کردنشون تمومی نداره

من ی عکس از خونه ی روستا میدم روستای همسایه هست 😁

وای من غش ،من ضعف ،

اون گرمای خورشید و دارم حس می کنم 

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین