2777
2789
عنوان

چقدر دلم می خواد تو یه روستا تو شمال زندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 112 پست
می دونم عزیزم چه قومیتی 😂رشتی باشی ندونی عجیبه

ناقلا🤣🙈

بعد فکر کن من همسایه طبقه بالام از اون قومیت بودن تا ۱ظهر خواب ۲به بعد که بچمو میخوابوندم برو بیا تو راه پله بلند بلند باهم یا با تلفن حرف زدن،جاروبرقی و کارهایی که عین عذاب بود و هرچی با زبون و مهربونی و محبت(وسیله دادن)خواستم اوضاع رو درست کنم نشد تا اون روی سگمو نشون دادم رفت داد مستاجر اونم باز هم قوم خودش ولی یه درجه آرومتر🤣😭یعنی میگم خداااایا من تو کل عمرم با یه قوم اوکی نبودم همونا شدن همسایم.عذابه

🙃
ناقلا🤣🙈بعد فکر کن من همسایه طبقه بالام از اون قومیت بودن تا ۱ظهر خواب ۲به بعد که بچمو میخوابوندم ب ...

😂😂😂😂😂

دقیقا 

منم از هرچی بدم میاد بیشتر سرم میاد 

نمی دونم واقعا چرا

در هر صورت خوشحال شدم باهات اشنا شدم 😍

ان شالله سال خوبی داشته باشین با سلامتی با جیب پر پول 😁

یه 500 متری تو گلسار بخرین از این همسایه ها راحت شید😂

INTP🏖🌈🌧🌞

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

😂😂😂😂😂دقیقا منم از هرچی بدم میاد بیشتر سرم میاد نمی دونم واقعا چرادر هر صورت خوشحال شدم باهات اش ...

میبینی؟!🤣

ای جااانم مرسی عزیزم.منم از مصاحبت باهات و اینکه همشهریمی خییلی خوشحال شدم

الهی سال جدید آغاز روزای رو به پیشرفت و ارتقات باشه،همیشه شاد و تندرست و پررزق و روزی باشی گلم🥰😘💚

🙃
چون الان واقعا شرایطشو ندارم خودم شیراز دانشجو ام و الان چیزی تا فارغ التحصیل شدنمم نمونده.. بعد اون ...

من تجربی بودم نمونه دولتی درس خوندن اما سال کنکور از درس زده شدم و نتونستم بخونم و بعدش همینجوری رفتم بدون کنکور تو دانشگاه آزاد لیسانس حقوق گرفتم تو ۳ سال تموم کردم چند ماه میشه که فارغ التحصیل شدم الانم میخوام واسه ازمون وکالت بخونم به نظرم اگه وارد این رشته بشی ارزششو داره ما استاد هامون اکثرا بالای ۱ملیارد درامد دارن از وکالت