2777
2789
عنوان

چقدر دلم می خواد تو یه روستا تو شمال زندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 112 پست
فدای درکت گلمبله عید و تابستون بیش از همیشهولی دیگه آخر هفته و خدا نخواد دوروز تعطیلی پشت هم بشه اون ...

اره واقعا درکتون می کنم عزیزم...

شاید اگه منم بودم با وجود مهمون نوازی زیادم خسته می شدم از تردد زیاد...

پس اگه این طوره اگه یه وقتی خواستم سر بزنم به شهر قشنگتون حتما  پاییز یا زمستون میام که ساکنین اونجا اذیت نشن

و اینکه رفتار همشهریاتون با دختری که شمال دانشجو هست چطوره؟؟ ممکنه اونجا اذیت بشه به خاطر اینکه غریبه؟؟

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید
ما با مراغه یک ساعت راه داریم گاهی میرم اونجا واقعا طبیعت خوبی داره شهر زیبا و پر از اکسیژن هس عوضش ...

ممنونم از لطفت به ما عزیزم..

ولی متاسفانه اب و هوای اینجا افتضاحه

نه بارون درست درمون میاد نه امسال حتی یه ذره برف درست درمون نیومد...

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره والااتفاقا اون تعطیلات اخر شهریور پارسال که کلی مسافر اومد خودمون بنزین نداشتین کلی هم شهر شلوغ ...

اره دیدم زنیکه مشنگو 

بزااینقد بگن تابترکن اگ بده خب غلط میکنن میان شمال پس

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
ممنونم از لطفت به ما عزیزم..ولی متاسفانه اب و هوای اینجا افتضاحهنه بارون درست درمون میاد نه امسال حت ...

چرا نمیای مراغه ویا میاندواب این درشهر واقعا طبیعت زیبایی دارن منم عاشق طبیعت هستم کلا دوست دارم وسط باغ یه خونه ویلایی با همه درخت های میوه داشته باشم البته الان تقریبا همچین جایی زندگی میکنم

اره دیدم زنیکه مشنگو بزااینقد بگن تابترکن اگ بده خب غلط میکنن میان شمال پس

عزیزدلم ناراحت نشو الان من هر پستی تو این اینستا باز می کنم همه دارن به قومیتم توهین می کنن

دیگه انقدر شنیدم خودمو سرش ناراحت و عصبی نمی کنم..

من بد اونا خوب اصلا😂😂😂

بیشتر ببینید
منم رشتی هستم عزیزم می فهمم چی میگی وقتی هم بهشون میگی میگن مگه اینجا مال شماست ما اومدیم مسافرت فلا ...

آخی چه حسن تصادفی

خوشوقتم جیگرجان😍

دور از جون غیربومی های شریف و فهیم،اینقدر توشون سلیطه و وقیح و زبون دراز دیدم که،یه نمونه کوچیک اوایل پاییز بود سر تختی یه مغازه بود موچی میداد یکیشون خرید گویا ناراضی بود یه هوچی گری میکرد که،پسره میگفت پولتو میدم جیییغ کلی آدم ریخت سرش که نه این آشغاله دادی دست بچه من باید آبروتو ببرم،کاغذ روغنی توش در اومده،پسره نشون میداد به پیربه پیغمبر این کاغذ روغنی(کپسول)زیرشه دیگه بچت کاغذ زده رفته تو دهنش میگی از تو موچی در اومده.این نه قانع میشد نه از رو میرفت فحش بی احترامی و... تا پسره هم تند شد که واقعا حقش بودگفت برو شکاین کن یا هرغاطی که میخوای بکن(من لباس داده بودم خیاطی منتظر بودم همسرم برسه سوارم کنه که مجبوری میشنیدمشون)از اون مغازه چیزی نخوردم،نمیدونم حق با کیه،اما طبق توضیح پسره واقعا قانع شدم ولی رفتار دختره اینقدر بی تربیت و بی خونواده بود که از همجنس بودنم باهاش خجالت کشیدم.ولی مطمینم این دختر یا زن تو شهر خودش نمیتونه اینقدر صداشو بالا ببره و اینجور رفتار کنه

🙃
عزیزدلم ناراحت نشو الان من هر پستی تو این اینستا باز می کنم همه دارن به قومیتم توهین می کنندیگه انقد ...

از بیشعوریشونه دیگ 

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
چرا نمیای مراغه ویا میاندواب این درشهر واقعا طبیعت زیبایی دارن منم عاشق طبیعت هستم کلا دوست دارم وسط ...

چون الان واقعا شرایطشو ندارم خودم شیراز دانشجو ام و الان چیزی تا فارغ التحصیل شدنمم نمونده.. بعد اون دوباره می خوام کنکور بدم برم یه رشته دیگه هم بخونم...

بعد از تموم کردن درسم ولی واقعا بهش فکر می کنم... دلم می خواد برم یه جای درست و درمون

بیشتر ببینید
منم رشتی هستم عزیزم می فهمم چی میگی وقتی هم بهشون میگی میگن مگه اینجا مال شماست ما اومدیم مسافرت فلا ...

و درباره مسخره کردن دور از جون خودت و هرچی آدم حسابیه،هرکی مسخره میکنه غلط میکنه،چطور برای اومدن و زندگی کردن تو اینجا لهله میزنن،البته خودت بهتر میدونی چه اومدنی!که اکثرا چطور با چه ذلتی میان اینجا مسافرت،با چادرخوابی و غذا درست کردن و ده تا ده تا نون خریدن،زندگی کردن هم که کمتر کسی خونه آنچنانی میتونه بخره راه دور نرم سوییت پایین خونه مارو یه غیربومی خرید تعطیلات میاد با کلی ذوق که ویلا دارم،حالا من هزار سال خونه داخل شهر رو ویلا نمیدونم و ویلا بنظرم فقط لب ساحل یا پای کوه و باارفاق تو جنگله؛هرشهری و توهرشهر هر منطقه ای لهجه خودشو داره و همشون قشنگن(البته خودم با یه قومیت مشکل دارم)با مسخره کردن شخصیت خودشونو نشون میدن گلم

🙃
آخی چه حسن تصادفیخوشوقتم جیگرجان😍دور از جون غیربومی های شریف و فهیم،اینقدر توشون سلیطه و وقیح و زبو ...

می فهمم عزیزم می دونم چی میگی

فقط ای کاش این موضوع به همون مسافر ختم بشه 

الان یه عده به این نتیجه رسیدن باید شمال زندگی کنن

الانم قیمت مسکن داره میره بالا

خیلی از خود رشتی ها که اصالتشون مال اینجاس باید اینجا زندگی کنن مجبورن برن اطراف رشت و مسکن مهر و خلاصه جای های ضعیف تر 

یا میرن تو شهرای دیگه وسط جنگل ویلا می سازن جنگل رو خراب می کنن برای اینکه ویوش خوب باشه 

لهجمون رو مسخره می کنن خودمون رو مسخره میکنن 

حالا مسافر که میاد و میره 

اینایی که واسه همیشه میان ترسناکن

INTP🏖🌈🌧🌞

چون الان واقعا شرایطشو ندارم خودم شیراز دانشجو ام و الان چیزی تا فارغ التحصیل شدنمم نمونده.. بعد اون ...

اگ.جای درست و درمون میخای بری 

پیشنهاد میکنم بری سوییس طبیعتش و هواش قابل توصیف نیست...بسکه قشنگه

لایک نکن خیرشو ببینی
اره واقعا درکتون می کنم عزیزم...شاید اگه منم بودم با وجود مهمون نوازی زیادم خسته می شدم از تردد زیاد ...

ای جااانم

وقتی اینقدر خانومی بیا قدمت رو چشم منو بقیه همشهریام،ولی خدایی هرکی خرید خوراکی فروشگاهیش و لباسیش رو شهر خودش بکنه،این انصاف نیست من هرماه برم فروشگاه برای خرید ماهیانه بعد یه عاااالم مسافر دور و برم باشه و خرید و رسیدنم به صندوق تو نوبت،بابا میاین برین جاهای گردشگری که تو شهر خودتون تکرار نداره یا صنایع دستی و خپراکی های محلی دیگه🤣

درباره دانشجو چه خودم چه هرکسی که میشناسم خیلی مهربونیم بهشون،الهی هرکی دانشجوی شهر و استان منه به بهترین شکل فارغ التحصیل شه و موفق و سربلند شه و همیشه از دوران دانشجوییش به نیکی یاد کنه

🙃
می فهمم عزیزم می دونم چی میگیفقط ای کاش این موضوع به همون مسافر ختم بشه الان یه عده به این نتیجه رسی ...

همون دیگه اینکه خیلیا ساکن دایمی شدن بدتره،فکر کن شنیدم خیلیا که شرایطش رو دارن دورکاری میگیرن که اینحا زندگی کنن،آخه مگه چه خبره؟یعنی شهر و همشهریهای خودشون اینقدر بدن که راضی میشن بیان غربت؟؟و بله این وسط املاکی و واسطه ها که اکثرا ادمای خیلی مودبانه بگم بدی هستن از آب گل آلود ماهی میگیرن و باعث بالاتر رفتن قیمتها میشن یا به نکته خوبی اشاره کردی ویلاسازی تو دل طبیعت،هرجا میری خونه و ویلا و دیگه خبری از سکوت و آرامش نیست

🙃