2777
2789
عنوان

دارم از حرص میمیرم کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 99 پست
اسی تو میتونی خانواده ات دوس نداشته باشی؟!وقتی دوسشون داری اونم خانوادهشو مثل تو دوس داره بهتره به خ ...

من نمیگم نداشته باشه میگم فک نکنه مسابقه اس چون من کادو رو دادم سریع ببره بده بدو بدو 

خب که چی مثلا ؟!«»

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حالا اول میرفتین خونه مادر اون سوغاتی رو هم میدادین با هم بعدش خونه مادر شما 

میدونی هر وقت حساسیت به خرج بدی مردا همون کارو میکنن 

زیادی بزرگ می کنی 

من همیشه میگم بریم خونه مادرشوهرم دو ساعت می شینیم بعدش میریم خونه مامانم تا نصف شب اونجاییم اینطوری تایم بیشتری خانواده خودمو میبینم  

وای میبینی چه رو مخن ما لحظه تحویل تو راه مسافرت بودیم همون لحظه سریع زنگ زد به مامانش اینا وااای ان ...

چرا از این نظر نگاه می کنی‌از این دید بهش نگاه کن که همینطور که خانواده دوسته دور روز دیگه تو و بچه هات هم براش مهم هستید.

بناااازمممم

من دیشب چون شوهرم شیفت بود قرار بود برم خونه مامانم اینا واسه همون برداشتم بردم دادم بهشون ولی این سرکار بود صبح معلوم نیس کی اومده برداشته رفته 

خب که چی مثلا ؟!«»
حالا اول میرفتین خونه مادر اون سوغاتی رو هم میدادین با هم بعدش خونه مادر شما میدونی هر وقت حساسیت به ...

کار درست و می‌کنید همش اول باید رفت خونواده شوهر بعد رقت خونواده خودمون اینجوری  تایم بیشتری میمونید دیگه زمانتون دست خودتون.

چرا از این نظر نگاه می کنی‌از این دید بهش نگاه کن که همینطور که خانواده دوسته دور روز دیگه تو و بچه ...

شانس برعکسه عزیزم کم مونده خانواده خودشو بکنه تو کجای من

خب که چی مثلا ؟!«»
من نمیگم نداشته باشه میگم فک نکنه مسابقه اس چون من کادو رو دادم سریع ببره بده بدو بدو

شایدتو خیلی حساس شدی عزیزم بهتره خودت اصلا بهش پیشنهاد میدادی توام کادوی مامانتو بده بهش ن اینکه ناراحت باشی یکم سیاست داشته باشی بد نیس گلم 🤗

《♡اللهمَ صَل َعلی مُحّمَد وآلِ مُحّمَد وَعَجِل َفرَجَهُم ♡》

یاد شوهر خواهرم افتادمزنگ زده بودم با خواهرم و بچش تصویری میحرفیدم شوهرش از حسودی تلفن برداشت زنگ زد ...

وای چقدر ذهنتون خرابه...حسودی چیه...خب یادش افتاده گفته چه خوب منم به خانوادم تماس تصویری بگیرم