2777
2789

سال 98 100 تومن 

فقط چیزایی که خودم گرفتم 

خیلی مختصر ولوازمایی که لازم بود رو گرفتم 😅

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

این فقط رختخوابی و این هاست

دوعدد فرش 12متری
4تا کاور رختخواب
دودست لحاف و تشک عروس دامادی مخمل
3عدد تشک طبی
6عدد پشتی بزرگ
دوعدد دیگر پشتی
انواع بالشت زیر سر
تشک مسافرتی دوعدد قهوه ای
پتو دور خونه6عدد سفید

یک عدد روفرشی گلیمی  و یک ساک مسافرتی طرح گلیم

یک عدد روفرشی در ابعاد12 ویک  6 متری ساده
و سه عدد یک و نیم متری  و 
  یک عدد روفرشی 6متری زری دار
و یک عدد قالی کویتی ترمز دار6 متری

دوپتو سربازی مسافرتی نمدی
دوپتو مسافرتی چهار خانه تابستانه
دوپتو مسافرتی مخمل

سه عدد چادر رختخواب و یک جفت روکش بالشت ست

دوپتو گلبافت گل برجسته یک نفره کارتنی
دوپتو گلبافت یک نفره قرمز و صورتی در کاور
دوپتو دونفره دو رو  مدل بانیتو و وسوپر فلانِل

رو تشک تختی سفید ضد آب

روتشک تختی گلدار ابی

سه عدد بالشت کوچک مسافرتی

یک عدد روتختی تابستانه دریم 
دوعدد روتختی پارچه ای گلدوزی زری دار و 
روتختی کویتی 
روتخی ساتن

سال ۱۴۰۰ نزدیک یه تومن

همه چی ام خریدم. ولی چرت و پرت ات و اشغال نه

چون خیلی کابینتام زیاد نبود

هرچی خریدم استفاده کردم

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

تا اینجا ۶٠٠

هنوز مبلمان

پرده

فرش

کلا سرویس چوب اینا مونده 

گذاشتم مرحله اخر

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید

سال ۹۲.نمیدونم اما از همه‌چیز بهترین بودو همه برند بود کل جهیزیه ام پدرم گرفت خودشون قبول نکردن همسرم چیزی بگیره.من اصلا از بخارشو استفاده نکردم از چرخ خیاطی از پلوپز سرخکن چای ساز زودپز هواپز چرخگوشت اصلا اصلا تاحالا استفاده‌نکردم.جهیزیم درحدی زیاد بود مخصوصا ظرفام که چندسال بعدش ی خونه دیگه خریدیم نصف ظرفو پتو و رختخوابو ماکروفر و اینچیزارو اوردم خونه دیگم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
بیشتر ببینید

در حال گرفتنم حساب نکردم تا الان 

هنوز ظروف و فرش و خرد ریزه مونده 

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

بیشتر ببینید

ترازو آشپزخانه کمری
خرد کن دستی بزرگ
سماور 
قوری. پارچ. سینی و تشت سرهم سماور 
قوری سر سماوری وپارچ سر سماور مجدد
سرویس چای خرسی 
سماور تزئنی برنجی به همراه پارچ و تشت برنجی
سماورقوری سرهم ساده مجدد
سماور قوری سرهم یونیک
ابزار اشپزخانه و کارد های آشپزخانه یونیک
کفگیر نسوز اضافه
سینی اینه ای
سرویس سینی پذیرایی سه تیکه ای 
سرویس سینی پذیرایی دوتیکه ای
1 عددسینی ملامین کوچک 
دوعدد سینی ملامین بزرگ
یک عدد سینی ملامین گرد
سرویس شیشه ای و استیل
سرویش چای خوری نقره ای

این فقط رختخوابی و این هاستدوعدد فرش 12متری4تا کاور رختخوابدودست لحاف و تشک عروس دامادی مخمل3عدد تشک ...

خیلی زیادن.

مگه پتو ملافه سفید واسه هال؟

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.