2777
2789

بس که تمام مدت در حال به رخ کشیدن و افتخار کردن به تمیزی بیش از حد و وسواس گونه اشه ادم میترسه به چیزی دست بزنه همش تذکر میده اخر مهمونی باید همه ظرفای غذا و میوه و فنجوناشو بشوریم پاک کنیم بزاریم داخل کابینت هی میگه رو مبل نریزی دستت چربه به میز دست نزنی ظرف میشوری اب نچکه به کابینت بعد که همه کارارو میکنیم با افتخار همش میگه الان شما برین میخوام جارو بکشم فلان کنم و ...مامانمم هی لوسش میکنه که خودتو خسته نکن و فلان حالا من خودمم خیلی تمیزم و خونه زندگیم زبانزده ولی دیگه نمیام مهمونی و کوفت مهمونم کنم ما راه دوریم هیچوقت تعارف نمیکنه شب و بمونیم مثلا خواهریم بعد جالب اینجاست میاد خونه من اصلا اهمیت نمیده به تمیزی یه ظرف میشوره کثیف نصفه نیمه کاش میشد با خواهر رفت ‌و امد نکنیم تازه یکم که میگذره میاره ملحفه میکشه رو مبلا باید بشینیم رو زمین 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نرو گلایه هم کرد بگو وقتی میایم انقد میکنی اینجوری بکن نکن مهمونیو کوفت ادم میکنی جالبه خونه بقیه اینجوری نیست توام شستنی ظرفارو الکی اب بکش چیزیم گف بگو تو ک میای خونه ما اینمدلی میشوری پس حرف نزن

با افتخااااار کوردم💛🧡